• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sağlık olsun kuzu napcann.. Istanbula gel sende hızlı tren var:KK60:

istanbula gelmekle bitmiyor ki, olimpiyat ebesinin nikahında, gidip gelmesi dönmesi 100 günümü olur, konya ne güzel sabah git akşam gel olcaktı be kaçtı yine :110: trabzon maçına gitmeyen aklıma tüküreyim ben :KK67:
ay ha bire maç muhabbeti yapıyorum, oğlan çocuklarına benzedim yine :KK53: sen napıyon pinkom, iyi misin :KK15:

istanbula gelmekle bitmiyor ki, olimpiyat ebesinin nikahında, gidip gelmesi dönmesi 100 günümü olur, konya ne güzel sabah git akşam gel olcaktı be kaçtı yine :110: trabzon maçına gitmeyen aklıma tüküreyim ben :KK67:
ay ha bire maç muhabbeti yapıyorum, oğlan çocuklarına benzedim yine :KK53: sen napıyon pinkom, iyi misin :KK15:
İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorum:-):-)

Hoşgeldin nazımmmmm

konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya :KK43:

daha iyiyim bende kuzummm sizlerle konuşunda dahada iyi oluyorm nasl oluyumm işte
evdeyim görüyorum ne ya onu anlamayamadım yalnız :KK53:
Ya tabletten giriyorum. T9 un azizligi :KK70: evde oturuyorum olacakti:KK45:
iiyiym kuşummm, film izleyecektim sizlere takıldım ne zaman kaçsam diye hesap yapıyorum :KK53: sen napıyosun :KK60:
Aa ne izleyeceksin canimm? Yeni ev nasıl,memnun musun :KK60:

İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorum:-):-)

ayy haftasonu misafirim gelebilir ya, bana da şöyle kolay bi çorba tarifi veriversene, ne makbule geçer :KK53:
Hoşgeldin nazımmmmm

konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya :KK43:

stada mı gittin kuzum gezemeye mi? benim gezme de pek gözük yoktu, maçı görsem yeterdi ama yine istanbulda oynayacaklarmış :KK62:

Back