- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.381
Yeme beni sülümanTutuyom tabii
Sağlık olsun kuzu napcann.. Istanbula gel sende hızlı tren var
sizinkiler konya yı kabul etmemiş, yoksa ne güzel o maça gidecektim yaa, pasolig başvurumu bile yapmıştım
isim anası senmişsin :))ziyaretci demek istiyor
ne gıcık bi program bee oÜtopyayı izliyorum öyle yatıyorum işte tatlım spor yapcam ama halim yok
ziya diye ben senden duydumben demezdim onu yalan söyleme lan
ben değildimm amma niye öyle dedi bilmiyorumm yaYeme beni sülüman
isim anası senmişsin :))
Napiyosunnn kusummmharbiimmmmmm
benden duydun diyee ben mi buldmm bunuziya diye ben senden duydum
daha iyiyim bende kuzummm sizlerle konuşunda dahada iyi oluyorm nasl oluyumm işteCesmi siyahimmmm
Napayim tatlım,evdeyim görüyorum. Sen napiyosun,nasilsinn
benden duydun diyee ben mi buldmm bunu
mascara buldudu bikeremm
Napiyosunnn kusummm
İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorumistanbula gelmekle bitmiyor ki, olimpiyat ebesinin nikahında, gidip gelmesi dönmesi 100 günümü olur, konya ne güzel sabah git akşam gel olcaktı be kaçtı yinetrabzon maçına gitmeyen aklıma tüküreyim ben
ay ha bire maç muhabbeti yapıyorum, oğlan çocuklarına benzedim yinesen napıyon pinkom, iyi misin
iyi be tamamm allah allah ne bagırıyonAma ben seni maskiden önce tanıyorum şekerim ziyayı senin topiğinde duydum ben
istanbula gelmekle bitmiyor ki, olimpiyat ebesinin nikahında, gidip gelmesi dönmesi 100 günümü olur, konya ne güzel sabah git akşam gel olcaktı be kaçtı yinetrabzon maçına gitmeyen aklıma tüküreyim ben
ay ha bire maç muhabbeti yapıyorum, oğlan çocuklarına benzedim yinesen napıyon pinkom, iyi misin
Çarparım hıiyi be tamamm allah allah ne bagırıyon
benm memleketim karışık değildir niye dedinn öyleeeHoşgeldin nazımmmmm
konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya
Ya tabletten giriyorum. T9 un azizligidaha iyiyim bende kuzummm sizlerle konuşunda dahada iyi oluyorm nasl oluyumm işte
evdeyim görüyorum ne ya onu anlamayamadım yalnız
Aa ne izleyeceksin canimm? Yeni ev nasıl,memnun musuniiyiym kuşummm, film izleyecektim sizlere takıldım ne zaman kaçsam diye hesap yapıyorumsen napıyosun
İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorum
Hoşgeldin nazımmmmm
konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya
hahhaha kocan nerde kocannnYa tabletten giriyorum. T9 un azizligievde oturuyorum olacakti
Aa ne izleyeceksin canimm? Yeni ev nasıl,memnun musun
hangi filmi izleyecen benmde izleyesem variiyiym kuşummm, film izleyecektim sizlere takıldım ne zaman kaçsam diye hesap yapıyorumsen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?