İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sağlık olsun kuzu napcann.. Istanbula gel sende hızlı tren var

istanbula gelmekle bitmiyor ki, olimpiyat ebesinin nikahında, gidip gelmesi dönmesi 100 günümü olur, konya ne güzel sabah git akşam gel olcaktı be kaçtı yine trabzon maçına gitmeyen aklıma tüküreyim ben
ay ha bire maç muhabbeti yapıyorum, oğlan çocuklarına benzedim yine sen napıyon pinkom, iyi misin

İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorum

Hoşgeldin nazımmmmm

konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya

daha iyiyim bende kuzummm sizlerle konuşunda dahada iyi oluyorm nasl oluyumm işte
evdeyim görüyorum ne ya onu anlamayamadım yalnız
Ya tabletten giriyorum. T9 un azizligi evde oturuyorum olacakti
iiyiym kuşummm, film izleyecektim sizlere takıldım ne zaman kaçsam diye hesap yapıyorum sen napıyosun
Aa ne izleyeceksin canimm? Yeni ev nasıl,memnun musun

İyiyim çok şükür canım, yemek yarışmasına, bi çorba yaptım yemek topiğinden buraya geçmiyorum

ayy haftasonu misafirim gelebilir ya, bana da şöyle kolay bi çorba tarifi veriversene, ne makbule geçer
Hoşgeldin nazımmmmm

konyaya gittim ben pek beğenmedim çok karışık geldi bana ya

stada mı gittin kuzum gezemeye mi? benim gezme de pek gözük yoktu, maçı görsem yeterdi ama yine istanbulda oynayacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…