- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.221
çok küstümmm
Kaprisini sevsinler işim vardı kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok küstümmm
Kaprisini sevsinler işim vardı kuzu
Öp barışalım o zamançok küstümmm
Selam hoşgeldinSelamlar Güzel hatunlar :)
Hoşbuldum :) Nasılsın canımÖp barışalım o zaman
Selam hoşgeldin
ama giribim sana da buluşursa karışmamm bakÖp barışalım o zaman
Selam hoşgeldin
selamlarSelamlar Güzel hatunlar :)
Iyi canım sesilyanın kaprisiyle uğraşıyorum :)) Sen napıyorsunHoşbuldum :) Nasılsın canım
Birşey olmaz kocamda gripama giribim sana da buluşursa karışmamm bak
ulen 15 gündür iyi olamadım nasıl bir hastalıkmış arkdeş bu yaIyi canım sesilyanın kaprisiyle uğraşıyorum :)) Sen napıyorsun
Birşey olmaz kocamda grip
Dinlenerek geçer o anca.. Bol bolda c vitamini alulen 15 gündür iyi olamadım nasıl bir hastalıkmış arkdeş bu ya
tamam benden günah gitti o vakit
selamlar
Iyi canım sesilyanın kaprisiyle uğraşıyorum :)) Sen napıyorsun
Birşey olmaz kocamda grip
bende bir dinleniyorum ki sorma kuzum valla yaDinlenerek geçer o anca.. Bol bolda c vitamini al
Hastalık hariç iyiyim kuuzum ya..Nasılsın canım :)
İyi ben de takılıyorum nette boş boş :)
Iyi canım ya. Evde takılıyorum işte kendi halimde..bende bir dinleniyorum ki sorma kuzum valla ya
ama tamam dinlenecem bu sefer
senden naber nasılsın nasıl gidiyor
çarşaf mı giyecen nasul yanimmIyi canım ya. Evde takılıyorum işte kendi halimde..
Haftaya düğün var ne giysem diye düşünüyorum, eşimin tarafı için çarşaf alcam onların ortamlarında çarşaf giycem
Hayırdır canım neyin var ?Hastalık hariç iyiyim kuuzum ya..
sıkılıyorum bol bol işte sen napıysn
Benim ki kapalı giy diye diye bunalttı beni, çarşaf giyeyim görsünçarşaf mı giyecen nasul yanimm
ahaahah kız allah seni bende diyorum ne çarşafıBenim ki kapalı giy diye diye bunalttı beni, çarşaf giyeyim görsün
soguk algınlıgı işte ya.. geçmedi bir iyi olmadımHayırdır canım neyin var ?
Ben de sıkılıyorum valla
O mu hayatta kıskanmaz... Kıyafete takıntısı var sadeceahaahah kız allah seni bende diyorum ne çarşafı
ama o da kıskanıyordur seni