- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.001
Yazık ama sanaaaa sempatigim baggyanimm kutup ayım benimmNnapiyim banada hep o denk geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık ama sanaaaa sempatigim baggyanimm kutup ayım benimmNnapiyim banada hep o denk geliyo
Merkezdeyim canim ben,istiklal caddesinde. Sen nerde oturdun?harbim biz 2 yil mersin de oturduk sen neresindensin
mezitlide oturduk ay hic unutmam o gunleri 16 yasindaydim sokaklar cicek kokardiMerkezdeyim canim ben,istiklal caddesinde. Sen nerde oturdun?
Hmm,uzak bana orasi. Şimdi nerde oturuyosun canım?mezitlide oturduk ay hic unutmam o gunleri 16 yasindaydim sokaklar cicek kokardi
nevsehirde oturuyorum , muge anlida duydunmu hic nezen olayinin oldugu yerdeyim cok yakin banaHmm,uzak bana orasi. Şimdi nerde oturuyosun canım?
Hep benim sayemde,heeeepppsaya 6 bin olmuş vay be :)
evet bende kac gundur ona bakiyorum olmak uzere diye, burasi da sizlerde cok iyisiniz onun etkisi bunlarsaya 6 bin olmuş vay be :)
Hep benim sayemde,heeeeppp
Aaa yakinmisizz yok,müge anlı izlemek favorilerim arasında yer almıyornevsehirde oturuyorum , muge anlida duydunmu hic nezen olayinin oldugu yerdeyim cok yakin bana
evet bende kac gundur ona bakiyorum olmak uzere diye, burasi da sizlerde cok iyisiniz onun etkisi bunlar
AynenNe çenemiz varsa artık sayfa durmak bilmemiş kıhkıh :)
6000 hrbi yazdi tuhHep benim sayemde,heeeeppp
Aaaaa 6000. Msj bana aittt6000 hrbi yazdi tuh
Cikarda gelŞu ojemi çıkarıp geliyorum :)
neyin var yavrum senin surekli hastalaniyosun seni uzen bi durummu varEyvallah hatunum başım ağrıyor başım
yerim kiz seni tabi kizsan bu kadar mac beni supelendiriyor oglummu desemMaç izliyorum, beni rahatsız etmeyin
Beni görenler var şekerim, Harbiyle buluştukneyin var yavrum senin surekli hastalaniyosun seni uzen bi durummu var
yerim kiz seni tabi kizsan bu kadar mac beni supelendiriyor oglummu desem
Ayricana yanlis anladin 2 yil eskiden oturdum demek istedim canimAaa yakinmisizz yok,müge anlı izlemek favorilerim arasında yer almıyor