- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.981
benimde pinko hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde pinko hıh
benim çıkmam lasım sıpa durmuyo yine gelirim inş.allah seni napmasin bide selam cakiyo
Hayirli ugurlu olsun benim 4 kiz kardesim daha var az sonra onlari cagiricambenimde pinko hıh
Kk nın nüfusunu sizin ev belirliyorHayirli ugurlu olsun benim 4 kiz kardesim daha var az sonra onlari cagiricam
yok canim ya oylesine saka olsun diye didim , 1 tane bacim var baskada kimsem yokKk nın nüfusunu sizin ev belirliyor
selam şekerimSelam şekerler :)
allahın izniyle canım artık beklemedeyizHiç birşey kalmadı :))
Bebişimiz geliyor
kiz mi erkekmiselam şekerim
allahın izniyle canım artık beklemedeyiz
kız canım hayırlısıylakiz mi erkekmi
Cok sanslisin ilk cocugun kiz olmas cok guzel anne icin ozelliklekız canım hayırlısıyla
öyle tabi hayırlı evlat olsundaCok sanslisin ilk cocugun kiz olmas cok guzel anne icin ozellikle
hahaha oyle bi uye var zaten yapamazsııınnnnDavul nolcak, ayrica ben sempatik degilim nickim beni sinir ediyo, degistirip nicktirgit yapcam
bahtsizbedevi ve kutupayisi yapsam tam beni anlatiyohahaha oyle bi uye var zaten yapamazsııınnnn
Bahtsız bedeviyi anladim da,kutup ayısı ne kizbahtsizbedevi ve kutupayisi yapsam tam beni anlatiyo
Kocası dengesini bozmuşBahtsız bedeviyi anladim da,kutup ayısı ne kiz
Belli oluyoKocası dengesini bozmuş
Bhtsiz bedeviyi colde kutup ayisi nickermis duymadinizmi bu sozu oyle bahtsiz yaniBahtsız bedeviyi anladim da,kutup ayısı ne kiz
Biliyorum da neden nick seçenekleri bunlarBhtsiz bedeviyi colde kutup ayisi nickermis duymadinizmi bu sozu oyle bahtsiz yani
Nnapiyim banada hep o denk geliyoBiliyorum da neden nick seçenekleri bunlar