- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.941
yoo düzelmedi,artık takmamaya karar verdimevet biraz öyle oldu yaa bende akşamları eşim evde olmazsa anca öle girebiliyorum nasıl gidiyo hayat düzeldi mi biraz
hahahahNicki sempatik kendi zurna vatandaş, istihare ne oldu :))
takma zaten kuzum herşey oluruna varır sen dua et yeteryoo düzelmedi,artık takmamaya karar verdimbebiş nasıl,dogum tarıhı bellı oldu mu?
aaaa cok az kalmışşşştakma zaten kuzum herşey oluruna varır sen dua et yeterbelli oldu canım 13-15ocak hayırlısıyla
hicte bilemNicki sempatik kendi zurna vatandaş, istihare ne oldu :))
hazır çok şükür bugün beşiği gelcek kurulunca foto ceker koyarım canımaaaa cok az kalmışşşşhazırlıklar ne oldu? herşeyi hazır mı minik meleğin
Davul nolcak, ayrica ben sempatik degilim nickim beni sinir ediyo, degistirip nicktirgit yapcamhahahah
İyiyim bende merak ettim de iyi gördüysen, sağol kırmadığın için Allah razı olsunhicte bilemAyrica benim nickimi bacim ayarladi acti burayi ben anlamamda bu islerden , istihareye yattim gordum bi seyler tolinede yazdim sabah 6.30 da , sen nasilsin org
Kizcagiz guvendi bana onu nasil kirarm bana yakismaz oyle bi hareketİyiyim bende merak ettim de iyi gördüysen, sağol kırmadığın için Allah razı olsun
geldim guzum sıpayla anca anırıp duruyo zati pöfffffDestina nerde kaldin bagdattanmi geliyon
bende tam kirmizi hali hazirliyodum. Kiz bu gun ustum de bir sinir var anlatamamgeldim guzum sıpayla anca anırıp duruyo zati pöfffff
gir kuzum saflari sik tutmak lazimselam hatunlar benide aranıza alsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?