- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.921
iyilik tatlım dersler faln uğraşıyorum sendn naber cnm nasıl gidiyorSanada canim.nber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik tatlım dersler faln uğraşıyorum sendn naber cnm nasıl gidiyorSanada canim.nber
Iyi canim bende bildiğin gibi zaman dolduruyoruziyilik tatlım dersler faln uğraşıyorum sendn naber cnm nasıl gidiyor
bebiş nasıl cnmIyi canim bende bildiğin gibi zaman dolduruyoruz
Iyi masallah onun keyfi yerinde ptesi dr gittik 2825olmus kilosu boyuda yaklaşık 50cm dombik bisi olcak gibibebiş nasıl cnm
ayy ben onun yanacıklarını ısırırım yaa maşAllahIyi masallah onun keyfi yerinde ptesi dr gittik 2825olmus kilosu boyuda yaklaşık 50cm dombik bisi olcak gibi
ayy canim ya cok baska bi duygu rabbimilerde istedin zaman sanada nasip etsinayy ben onun yanacıklarını ısırırım yaa maşAllah
Amin İnşAllah canımmmayy canim ya cok baska bi duygu rabbimilerde istedin zaman sanada nasip etsin
eeeeAmin İnşAllah canımmm
bakalım kısmet
su alttaki varya kalbimden vurdu , bayragimiz ve o sozler
naber niko
napıyon kızzz sempatik bağğğyansu alttaki varya kalbimden vurdu , bayragimiz ve o sozler
nber kız
harbiiiiinaber niko
meryeeeemmmmmmnber kız
harbiiiii
nasılsıın cancazıımmeryeeeemmmmmm
ıyıyım bebeğimmm sen nasılsınnnn ben genelde akşamları girdiğim için karşılaşamıyoruz seninlenasılsıın cancazıım
evet biraz öyle oldu yaa bende akşamları eşim evde olmazsa anca öle girebiliyorum nasıl gidiyo hayat düzeldi mi birazıyıyım bebeğimmm sen nasılsınnnn ben genelde akşamları girdiğim için karşılaşamıyoruz seninle
ne is yapiyon kiz sen harbimeryeeeemmmmmm
gelünlükçüyüm canımne is yapiyon kiz sen harbi
Nicki sempatik kendi zurna vatandaş, istihare ne oldu :))ne is yapiyon kiz sen harbi