- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.841
tamam canım gıtmem bende memnun degılım bu durumdan aslında ama napayım dara dusunce ınsanın gozu bısey gormuyoOkudum guzelim yaticam insallah , hakkinda hayirlisi olsun ama bi daha falciya gitme olurmu cok gunah
Canım niyeti ederken, ... kulunun niyetine dersin iştebilmiyorumki daha once baskasi icin yatmadim
. Rabbim insallah gosterir senin icin hayirlisinitamam canım gıtmem bende memnun degılım bu durumdan aslında ama napayım dara dusunce ınsanın gozu bısey gormuyo
off gostersın artıkk bı yol gostersın bana. Rabbim insallah gosterir senin icin hayirlisini
amin. Rabbim insallah gosterir senin icin hayirlisini
optummmBen kaciyorum canim kiz kardesim gelcek biraz sonra evi toplamam lazim opuyorum gorusuruz insallah
Meryemtalha acilimi cunku her gun uykumu alamamis uyaniyorum bazen zombi gibi geziyorum ortaliktaadin neden mrymtlh neden uykunu aldigin bi gun bile yok hadi anlat
Günaydın canim nasil oldunGünaydın .. :)
Noldu hayirdirGünaydın canim nasil oldun
hastaydı ondan sordum cnm nbrNoldu hayirdir
Gecmis olsun mangacim umarim iyisindir, ne olsun kiz kardesim geldi onunla oturuyoz bebegi uyandi ona bakmaya gitti bende takiliyom istehastaydı ondan sordum cnm nbr
oh ne güzel benimde akşam görümce geldi birazdan bize gelir belki gelemzse uyuma planlarım vaarGecmis olsun mangacim umarim iyisindir, ne olsun kiz kardesim geldi onunla oturuyoz bebegi uyandi ona bakmaya gitti bende takiliyom iste
merhaba harbiş naber :)Merebaaaa
Iyidir mor cüzdan senden nabermerhaba harbiş naber :)
iyi ya nlsun depremmi olmuş gızIyidir mor cüzdan senden naber
Nerde ne zamaniyi ya nlsun depremmi olmuş gız
istanbulda arkadaş aradı az evvel salladımı yoksa kız salladı bilemedimNerde ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?