İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nasıl yapıyosun bunları, bana da taktik versene
Paran varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhalde

tefeci ... ay hadi gidiyom ben

kizlar ben kaciyom sabah cocuklari okula gondercem uykusuzluk cok kotu oluyoda hepinizi opuyorum iyi geceler

iyi geceler, iyi uykular canım
vuyuu akla bakk parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyor

iyi geceler, iyi uykular canım

vuyuu akla bakk parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyor
Ben biriktiriyorum ama bir anda harcayabilirimde. Genelde kendi paramı biriktirip, eşimin kartıyla almayı tercih ediyorum :)))
Kıyafete gözüm tok benim, o işi ablam hallediyir, kendine aldığından banada alıyor, gerek duymuyorum hiç

ben kıyafete çok para harcıyorum yaa, bide yemeye içmeye hadi kıyafet bir derece de yemek muhabbeti sonradan çok üzüyor beni, boşa para harcadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…