- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.361
Hastayim canim yatiyorum suan grip oldum yarisma sonuclarini acikladim cikiyorum optum hepinizii
çok geçmiş olsun canım, tez vakitte iyileş inşallah. iyi dinlenmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastayim canim yatiyorum suan grip oldum yarisma sonuclarini acikladim cikiyorum optum hepinizii
kıyamam sanaaa
geçmişe bakmadım hiç noldu ki, neyin var
ben de tezahurat için diyorum zaten canım, stadta zaten pek maç izlenmez
ben stada gittikten sonra eve dönünce açar bi kere daha izlerim maçı neler kaçırdım acaba diye daha hiç bir golü yakalamışlığım yok mesela o kadar maça gittim de
Ahaha hadi ya ben pür dikkat maca odaklandım
Ilk kez gittigim icin herhalde
ayy yok ben odaklanamıyorum yaa, hele bide ön sıralardaysam futbolcu kesmekten hiç konsantre olamıyorum
Haydi gözün aydın
Napayım yaa can sıkıntısı millete sariyorum
Hahahaha futbolcularin yuzunu net gorecek kadar yakin degildim yaa yoksa ben de keserdim
Sen naptin yerlestin mi
Ayağıma top gelmedi kuzum yaBana pas vermiyo msuunnn
evin eşyaları falan gelmişti zaten canım, bugun de kendi kıyafetlerimi getirdim, yarın bi yandan yıkayıp ütüleyip yerleştirecem inşallah
Ayağıma top gelmedi kuzum ya
Kız sen dönmemiş miydin hasedimden catliycam şimdi:) napiyosun. Ben yoldayim memlekete geri donus :)
Gunlerce uyumayi planliyorum sabahtan beri yolculuk, passo kart sirasi bekle, 90 dk tepin vs yoruldum yawhu
Kız sen dönmemiş miydin hasedimden catliycam şimdi
Ben kös kös otururken sen fıldır fıldır geziyosun diye neden olcakDaha dönmedim yoldayım ya
Turkcelle daha iyi cekiyor diye gectim internet problemi yasiyorum o nedenle gec yazdim canim
Niye hasetlik ediyon bakem :)
Ben kös kös otururken sen fıldır fıldır geziyosun diye neden olcak
Lokumum naberEhehe anam bekarım işsizim gezerim tozarım
nabiyonuz millet ben bugün kızımı gördüm geldim
muhteşem tarifi yok güzel bi poz vereydi fotosunu koycaktım ama nazlı benim kız 2825olmuş maşallahı var dombik bişi olcak heraldeOyyyy nasıl bir duygu =)
Görcem ben seni evleninceeEhehe anam bekarım işsizim gezerim tozarım