- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.981
Uzak kaliyorum size =(Aboowwww teeeee zıkkımın şeysi
Yılbaşı çekilişi yapcaz katılmak istrmisin?
Tele geçtim pcden....
Telden topiğe telden topiğe: )))))
Ondan yavaşladım.
Offff bu aralar benim iştahıma noliyi....
Yine çok acıktım....
Uno canim uno kart oyunu harika ya =) ama ben seni nasil bulcam online olarak himmmm bi bakayim =) bak sen kur tableete zaten cozersin benim adim marga zaten =)O ne? Ne oynucaz :)
Iyi o zaman :)Olabilir canım.
Çekilişide yapsak mı bi ara canım?Uzak kaliyorum size =(
Yapicaz kuzum kasim sonunda yapalim diyorum digerlerinede artik haber verelim naza pembee falanÇekilişide yapsak mı bi ara canım?
Biz iyilestik ya, ele alıyoruz :)Yapicaz kuzum kasim sonunda yapalim diyorum digerlerinede artik haber verelim naza pembee falan
Toparlanalim artik =)
Valla kendime geldim ben =)Biz iyilestik ya, ele alıyoruz :)
Bir sürü uno var canımValla kendime geldim ben =)
Friend olani en cok yildix onda var =)Bir sürü uno var canım
Tamam ama ben bilmiyorum ki ne olduğunu:) burdaki nickimle kayıt oldumFriend olani en cok yildix onda var =)
Nasil oynaman gerektigini oku anlarsin o kadar basit kiTamam ama ben bilmiyorum ki ne olduğunu:) burdaki nickimle kayıt oldum
Seni bulmaya calisicam bi dakka =)Tamam ama ben bilmiyorum ki ne olduğunu:) burdaki nickimle kayıt oldum
Sen mavi 5 attın diyelim bende mavi 10 atayım yani, mavi yoksa da joker atcam joker yoksa başka renk mi atcam :)Nasil oynaman gerektigini oku anlarsin o kadar basit ki
Meselama mavi kart vsr diyelim en yuksek numarali kartlarini elden cikarmaya bak
Mavinin uzerine mavi gelir
Sarinin uzerine sari vs
Mavi sari yesil kirmixi renk kart varSen mavi 5 attın diyelim bende mavi 10 atayım yani, mavi yoksa da joker atcam joker yoksa başka renk mi atcam :)
Yani bu durumda 5 leri mi oynucaz renkleri mi :)Mavi sari yesil kirmixi renk kart var
Mesela ben mavi 5 attim mavi bes yoksa kirmizi veya baska renkte bir bes varsa onuda atabilirsin numaralarin ayni olma kosuluyla =)
Renklerle canim =) aciklamasi var bende okuya okuya kaptimmmmm =)Yani bu durumda 5 leri mi oynucaz renkleri mi :)
Mavi 5 attın diyelim bende mavi 5 varsa onu atcam yoksa maviden herhangi bir kart atcam o da yoksa joker atcam o da yoksa başka rengin 5 ini atcam, peki oda yoksa :)Renklerle canim =) aciklamasi var bende okuya okuya kaptimmmmm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?