- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.961
Olabilir MargarettaaammmmBugun ilklerinin gecesi mi harbirellammmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir MargarettaaammmmBugun ilklerinin gecesi mi harbirellammmm
21inde gelecek, o kadar kaldın 3 gün daha kal :)Ne zamana gelir canim ben donecegim cunku artik =) ne zamandir buralardayim bi gelemedin harbiiii !!!!!
Haftaya cumaya geliyorum tatlımmNe zamana gelir canim ben donecegim cunku artik =) ne zamandir buralardayim bi gelemedin harbiiii !!!!!
olmaz pampa saat 12 yı gectıkten sonra msnde cam accazKamera mı açcaz bu durumda
Tamam sen resim yolla depli olanından bende yolluycam![]()
evet o kalınlastırıyo o yuzden yagları yakıncaya kadar yapıp sonra bırakmak lazım:)Benim baldirlarim ondan mi kalin oldu yani abooooo bi daha yaparsam !
Evlenmeden önce buraya takılsaydım, benim adam beni almazdıolmaz pampa saat 12 yı gectıkten sonra msnde cam accaz
evet o kalınlastırıyo o yuzden yagları yakıncaya kadar yapıp sonra bırakmak lazım:)
Bakarım tabii canimm benimmmSen benden küçüksün nasılsa bakarsın bana demi?![]()
Bugun ayi kaci ki yahu ben sana haber verim =) kalirim kalmasina da benimkinin izin verecegini hic sanmiyorum..21inde gelecek, o kadar kaldın 3 gün daha kal :)
Yılbaşı çekilişi yapcaz katılmak istrmisin?ağıma düşürdüm onları: )![]()
Bende diyete basladim bugun tolisimolmaz pampa saat 12 yı gectıkten sonra msnde cam accaz
evet o kalınlastırıyo o yuzden yagları yakıncaya kadar yapıp sonra bırakmak lazım:)
Ooo daha şimdiden izin alıyorsan, evlendikten sonra nasıl görüşcez bizBugun ayi kaci ki yahu ben sana haber verim =) kalirim kalmasina da benimkinin izin verecegini hic sanmiyorum..
Ona emanetim diyehele ki kendi basima buralari tam anlamiyla bilmeden zor yollar sansimi ama denerim canim haber veririm sana telefonlasiriz =)
Ooo daha şimdiden izin alıyorsan, evlendikten sonra nasıl görüşcez biz![]()
Hangi semttesin margoş?Bugun ayi kaci ki yahu ben sana haber verim =) kalirim kalmasina da benimkinin izin verecegini hic sanmiyorum..
Ona emanetim diyehele ki kendi basima buralari tam anlamiyla bilmeden zor yollar sansimi ama denerim canim haber veririm sana telefonlasiriz =)
Kartaldayim canim =)Hangi semttesin margoş?
kimmiş bakem o?![]()
kim seviyormuş tolini :)
Ha iyi o zaman canım :)
Ordan metroyu Fatihe bağladılar. Artık gelmen daha kolayKartaldayim canim =)
Bebegi! Tabletine uno indirsene online masa aacip oynayalim =)Ooo daha şimdiden izin alıyorsan, evlendikten sonra nasıl görüşcez biz![]()
Canım bu tarafla bağladılar, kartaldan havalimanına kadar gelebiliyor :)Aboowwww teeeee zıkkımın şeysi![]()
![]()
Cok zor gelmem ama cok isterdimmm eger bulusrsanix arayin beni sesinizi duycammmmmmm =)Ordan metroyu Fatihe bağladılar. Artık gelmen daha kolay
O ne? Ne oynucaz :)Bebegi! Tabletine uno indirsene online masa aacip oynayalim =)