- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.721
Evet canim birazi var birazi yok ne cirakiyorm anlamadim bi turlu ama canim cok aciyor ve acliktan olcem artik !
Geçmiş olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim birazi var birazi yok ne cirakiyorm anlamadim bi turlu ama canim cok aciyor ve acliktan olcem artik !
Hosgeldin meyracim sagolasin kuzum dua et nolursun gecsin artik =( sen nasilsinGeçmiş olsun canım.
İnsallah ablam gecsin cunku cok agresif ve sinirli oluyom surekli atarliyim agridan dolayiBirkaç gün daha sıkıntı olur sonra geçer inşaallah canım![]()
Anlıyorum canımİnsallah ablam gecsin cunku cok agresif ve sinirli oluyom surekli atarliyim agridan dolayi
Agrili cikiyor canim
Kulagima kadar vuruyor agrisi sag bademcigimde pert bir dis nelere mal oldu gorsen halimi..
İnsallah canim gecmis olsun sana daTahmin edebilyorum canim ben 3 kere dis ameliyati oldum
Bir an evvel gecer umarim![]()
Oooo seninki daha kotudur o zaman sana da cok cok gecmisler olsun ablamAnlıyorum canım
Ben de ikizlere hamileyken o sıkıntıyı yaşamıştım çok fenaydı![]()
Duydum ki beni özlemişsin geldim hemen :)Selam kisme yokmu?
Pinko nerelerdesin?
Ne güzel gaz veriyon sen öyle :)Evet katılmayı düşünüyor musun![]()
Evet ilaç içemiyordumOooo seninki daha kotudur o zaman sana da cok cok gecmisler olsun ablam
Ben ilac icip yaticam toparlanip geri donucem =)
Yarışmaya herkes katılsın istiyorumNe güzel gaz veriyon sen öyle :)
İnsallah canim gecmis olsun sana da
Bem simdi ilacimi alip uzanicam biraz..
Uyumaya calisayim
Arada sohbete de gelirsen katılırız :)Yarışmaya herkes katılsın istiyorum![]()
İyi geceler kuzuBen kaciyorum arkadaslar iyi geceler :)
Öyle miArada sohbete de gelirsen katılırız :)
Tamam o zaman beklerizÖyle mi
Fırsat bulursam gelirim canımGelmediğim topic değil
![]()
İyi gecelerBen de kaçayım iyi geceler![]()
Kızın msjini 3 ay sonra gördü iyi mi![]()
![]()