- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.701
Kimse yok mu =)
Nasilsin canimBen varim :)
Ya ben iki gundur agzima bi bebek mamasi suruyorum offfff =( makarinaaaaa cekti canimmmmmYemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Nasilsin canim
Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Canım dişinin ağrısı geçmedi miYa ben iki gundur agzima bi bebek mamasi suruyorum offfff =( makarinaaaaa cekti canimmmmm
Yarim bi agzim var zor konusuyorum sag yanagim kulagima kadar sisti cenemi acamiyorum yemekleri agzima zor sokuyorum daha ne olsunİyiyim cnm sen nasilsin bakalim :)
Evet katılmayı düşünüyor musunÖdül de iyiymiş
Ablam keske agri olsa konusmama kadar etkiledi felc gibi sag tarafim Allah korusun da inan ki zor haldeyim gunde kac ilac aliyorum bi bilsenCanım dişinin ağrısı geçmedi miKusura bakma
Yarim bi agzim var zor konusuyorum sag yanagim kulagima kadar sisti cenemi acamiyorum yemekleri agzima zor sokuyorum daha ne olsun
Canım onun acısını çok iyi biliyorum..Ablam keske agri olsa konusmama kadar etkiledi felc gibi sag tarafim Allah korusun da inan ki zor haldeyim gunde kac ilac aliyorum bi bilsen
Buyuk olasilikla yaracaklar orayi korkuyorum
Evet katılmayı düşünüyor musun
Evet canim birazi var birazi yok ne cirakiyorm anlamadim bi turlu ama canim cok aciyor ve acliktan olcem artik !Hayirdir 20lik fln mi cikariyorsun
Evet canim birazi var birazi yok ne cirakiyorm anlamadim bi turlu ama canim cok aciyor ve acliktan olcem artik !
Anladım canımYemek yapmasini pek bilmiyorum canim o yuzden katilamiyoeum :)
Yani makarna yapabilrim elbet ancak bildigin anam babam usulu yogurtlu makarnadan ileri gidemem :)
Sagolasin ablam..Canım onun acısını çok iyi biliyorum..Çok geçmiş olsun öpeyim
Agrili cikiyor canimAh canim dis agrisi cok kotudur
Ben hepsini agrisiz cikardim o da benim sansimdi sanirim
Agrili cikiyorsa dis doktoruna gitmek zorundasin ama
Birkaç gün daha sıkıntı olur sonra geçer inşaallah canımSagolasin ablam..
Kac gun oldu inmiyor acamiyorum cenemi
Doktor adese dahi acamayacak kadar aciyor kelimelerim harfleri soylerken falan sesler degiiyor napicam ben anlamadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?