- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.561
Normal acilde dise igne yapiyorlar mi ki kuzumGit ağrı kesici iğne yaptır acilde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal acilde dise igne yapiyorlar mi ki kuzumGit ağrı kesici iğne yaptır acilde.
meltem elendi ama nurella tugceye bı ayar verdıkı cok fenaydıKim elendi canim
Dişine değilde, ağrı kesici iğne yaptıklarında kesiyor ağrıyı, ben 1 hafta iğne yaptırmistım sürekli, antibiyotik kullan mutlaka. Doktora gitmişsindir heralde demiNormal acilde dise igne yapiyorlar mi ki kuzum
Antibiyotik kullaniyorum canim bilseydim giderdim bugun ya ya anca ilac tedavisi baska bisey yapamazlar ki bu cikacak sonucta patlamis cunku ucu varDişine değilde, ağrı kesici iğne yaptıklarında kesiyor ağrıyı, ben 1 hafta iğne yaptırmistım sürekli, antibiyotik kullan mutlaka. Doktora gitmişsindir heralde demi
Bakamadim bugun yarin ozette bakarim konsept neydsi bu aksammeltem elendi ama nurella tugceye bı ayar verdıkı cok fenaydı![]()
Kesip çıkarıyorlar canım, ağrın geçince gir yaptırAntibiyotik kullaniyorum canim bilseydim giderdim bugun ya ya anca ilac tedavisi baska bisey yapamazlar ki bu cikacak sonucta patlamis cunku ucu var
Aaaa canım aşkolsun neden hatırlamıyım..slm persephone nasilsin simdi oylesine bakinirken seni gordum insallah iyisindir Allaha emanet ol ben sirnaktan dort cocuklu melek ;-)belkide hatirlamazsin saglik olsun k.i.bak
Kızın msjini 3 ay sonra gördü iyi miAaaa canım aşkolsun neden hatırlamıyım..
Çok tesekkur ederım sen nasılsın![]()
cok sukur bende iyim koyden merkeze tasindik orda yasayip gidiyoruz sen neler yapiyosun insallah hersey yolundadir cok opuyorum sirnaktan selamlarAaaa canım aşkolsun neden hatırlamıyım..
Çok tesekkur ederım sen nasılsın![]()
kımın cocugu varSenden korktuğum için bdvye konu açmıyorum
Beni tanıdığındanda şüpheleniyormusun egem abla![]()
ay meyra ne dadlu bebıs o oyle :)Trt canım, trt1di galiba.
Ay o takvimi yapmayı bende çok istiyorum...
Biri paramı dedi: ))))))))
Selam :) Bdvde birinin ya. Napıyosunkımın cocugu var
artık takıp edemıyorum orayı cıcım napım :)Selam :) Bdvde birinin ya. Napıyosun
Bugün pazar evliler kocalarının yanında :)ee napıyonuz bu topık ne boyle yahu
ay meyra ne dadlu bebıs o oyle :)
ıyıyım cnm sen nasılsın :)bencede: )
kiminse artık: ))))
nasılsın görüşmeyeli?
allah bızede nasıp etsın boylesınden ne dıyelım :)ıyıyım cnm sen nasılsın :)