- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.541
Biz işimizi erken hallediyoruzhakkaten niye burdasın işin yokmu senın
Sen niye burdaysan oda ondan burdadir hihhakkaten niye burdasın işin yokmu senın
Yok canım birada olur, zeytini duymadım hiç..Raki mi iceyim hic sevmem be zeytin mi koysam acaba
ooooooo sizi gidi çakal karloslar siziiiiiiBiz işimizi erken hallediyoruz
Kapattir nolcak yine acarim yine acarim hahaytbu topıgın ebedıyen kapatılmasına oy birligiyle karar verilmiştir
ben kk nın patronuyum o yuzden burdayımSen niye burdaysan oda ondan burdadir hih
Viski olur mu bi o var suan pis pis kokuyo yâ ufYok canım birada olur, zeytini duymadım hiç..
acamazsınkıııı senide süresiz banlıycam cunkuKapattir nolcak yine acarim yine acarim hahayt
ooooooo sizi gidi çakal karloslar siziiiiii
Bu sene kimse seni enlere yazmamis yazik laben kk nın patronuyum o yuzden burdayım
Seni çakırkeyf yapacak, uyuşturacak alkollü ne olursa artık, iç bakim :)Viski olur mu bi o var suan pis pis kokuyo yâ uf
Kacamazsınkıııı senide süresiz banlıycam cunku
Nerden biliyon. Açıklandı mı?Bu sene kimse seni enlere yazmamis yazik la
utanma utanma çakalllll seniiiiUtandırma beni bee.. Niye utanıyorsam, evli barkli kadınım
Ay agliycam sinirdenSeni çakırkeyf yapacak, uyuşturacak alkollü ne olursa artık, iç bakim :)
Zorla günaha sokuyor gibi oluyorumda, sağlık için sonuçta
K
Binbir yerden saldiririm
heeee acıklandımıki sankiNerden biliyon. Açıklandı mı?
Tabi ki de hayir kizdirmak icin uyruyorum hahahaaNerden biliyon. Açıklandı mı?
Aciklanmadi canim daha cok var he!en aciklandigini ne. zaman gordunheeee acıklandımıki sanki
Kim elendi canimben kk nın patronuyum o yuzden burdayım
Git ağrı kesici iğne yaptır acilde.Ay agliycam sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?