- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.667
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ya konu sahibinin çocuğu 4 yaşındaymış,oğlum dedi ama tabii doğruysa.benim tanıdığımın kızı var ve biriyle ilişkisi olduğunu biliyoruz bir kaç kişi.bu ara kilo da aldı gibi,bakalım hayırlısı:) Kv ve eşimi bdv de anlatmamaya devam etcem o zaman, sen görme diye özelde anlatcam derdimi![]()
Aynen yaacıksssss bizden adam olmazzz![]()
yaa ne kötüvar ya konu sahibinin çocuğu 4 yaşındaymış,oğlum dedi ama tabii doğruysa.benim tanıdığımın kızı var ve biriyle ilişkisi olduğunu biliyoruz bir kaç kişi.bu ara kilo da aldı gibi,bakalım hayırlısı![]()
Allah ıslah etsin, nasıl eşinden başkasının temasına izin verirsin, biri konuşurken bile dokunduğu zaman irkiliyorum, Rabbim şaşırtmasınvar ya konu sahibinin çocuğu 4 yaşındaymış,oğlum dedi ama tabii doğruysa.benim tanıdığımın kızı var ve biriyle ilişkisi olduğunu biliyoruz bir kaç kişi.bu ara kilo da aldı gibi,bakalım hayırlısı![]()
Cesareti gectim,bir insan nasil bunu kendine yakistirir. Aklim almiyoryaa ne kötü
nasıl cesaret edebliyorlar anlamadım ..hadi her şeyi geçtim gerçekten cahil cesareti yani
yaa ne kötü
nasıl cesaret edebliyorlar anlamadım ..hadi her şeyi geçtim gerçekten cahil cesareti yani
Allah ıslah etsin, nasıl eşinden başkasının temasına izin verirsin, biri konuşurken bile dokunduğu zaman irkiliyorum, Rabbim şaşırtmasın
Aminnnn..Allah evlatlarımızı korusun böylelerinden inşallah,şeytana uydurmasın.nasıl yaparlar anlamıyorum.üstelik arkadaşının kocasıyla.yüzünü bile görmek istemiyorum![]()
kocası yokken adamın girip çıktığı görüldü.yanında oturan kişi banyodan seslerin geldiğini söyledi.bilen 2-3 kişiyiz sadece,maalesef söylenmiyor.Aminnnn..
Kocasına nasıl söylemiyorlar ki? Adam boynuzlu geziyor yazık.. Tehlikeli bu işler cinayet işleyenler var bu sebeple.
Sadece şüphemi, gerçekten varmı
kocası yokken adamın girip çıktığı görüldü.yanında oturan kişi banyodan seslerin geldiğini söyledi.bilen 2-3 kişiyiz sadece,maalesef söylenmiyor.
Geldimm.. Maç varNereye kactiniz yine ![]()
ÖffffffGeldimm.. Maç var![]()
Ne kız bizim değil fenerin, önemli değil yani :)Öffffff![]()
Git butun ligleri takip et bana neeeNe kız bizim değil fenerin, önemli değil yani :)
Sende o sevimsizleri takip etGit butun ligleri takip et bana neee![]()
noldu maç fener yenildi mi yoksaNe kız bizim değil fenerin, önemli değil yani :)
2 1 yeniyor, Rize mal ya kaleye şutları yok, gollerinide fener attınoldu maç fener yenildi mi yoksa![]()
Allahımm ya kesin rizeliler sayesinde yenerler bide bunlara sevinir yendik diye2 1 yeniyor, Rize mal ya kaleye şutları yok, gollerinide fener attıSalak Fenerli kendi kalesine gol attı
![]()
Valla Rize sahada yok gibi, bi kalecileri iyi o da yanlız başına ne kadar kurtarabilir.Allahımm ya kesin rizeliler sayesinde yenerler bide bunlara sevinir yendik diye![]()