- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.441
Büyücüyüm ben. Hokus pokus yapiyorumaneeem nasıl yapıyorsun bu alıntı şeysini yeaaa
geldim
Bdvden milleti topluyoz :) Sen napıyosun?napıyorsunuz kıslar
iyiii benim de başım ağrıdı konulardan vallaBdvden milleti topluyoz :) Sen napıyosun?
aahhhahaaha aynen yahumillet ikinci adamdan cocuk yapıp bu cocuk hangısınden dıye soruyo ben hala bekar
1 saat ara veriyorum, bomba gibi konu patlatıyorlariyiii benim de başım ağrıdı konulardan valla
ne kadar karışık topik bugün
Gözünü aç azıcıkmillet ikinci adamdan cocuk yapıp bu cocuk hangısınden dıye soruyo ben hala bekar
istanbul da 11 ay önce evlenen bir tanıdığım var,tam da 27,5 yaşındaKahve yapayım
Istanbulda yaşıyorum, 11 aylık evliyim, çalışmıyorum, 28 yaşındayım tanıdın mı
uyguluycam banane evlıyken harem kurucam sülüman kurarken ıyıde ben kuruncamı kotuGözünü aç azıcıkDers al o konuyu açandan tabi evliyken uygulama
şimdi bir tanesi daha geliyor1 saat ara veriyorum, bomba gibi konu patlatıyorlar
Anammm tedirgin olmakta haklıymışım :) Tanımadığın biri var mı senin?istanbul da 11 ay önce evlenen bir tanıdığım var,tam da 27,5 yaşında
Hele bi bitanesini buldauyguluycam banane evlıyken harem kurucam sülüman kurarken ıyıde ben kuruncamı kotu
Bakmaya korktumşimdi bir tanesi daha geliyor
kızlık diye başlık açılmış az önce ortalık karışacak
çok gezdim,çok tanıdım dermişimAnammm tedirgin olmakta haklıymışım :) Tanımadığın biri var mı senin?
Hahahamillet ikinci adamdan cocuk yapıp bu cocuk hangısınden dıye soruyo ben hala bekar
:) Kv ve eşimi bdv de anlatmamaya devam etcem o zaman, sen görme diye özelde anlatcam derdimiçok gezdim,çok tanıdım dermişim
cıksssss bizden adam olmazzzHahahabende ovulasyon testi yapmaktan biktim dogru gunu saptamak icin. Haaaala cocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?