- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.361
Aynen vallaBen de değilimdir normalde ama bu konularda oluyorsun ister istemez :)
Utopya bu ksam var mi ki ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen vallaBen de değilimdir normalde ama bu konularda oluyorsun ister istemez :)
ben seviyomSevmiyo musun  ![]()
Ciddi misinAy hiç aklıma gelmedi![]()
Hahaahben seviyomdaha 3 gün öncede süpriz yumurta aldım iki tane fok çıktı içinden
![]()
Evet gelmez öyle benim aklımaCiddi misin![]()
netten buldum tarifi, normal sütlü irmik tatlısı yapıyon yarısını kaba boşaltıyon diğer yarısına kakao koyup onu da ü,stüne döküyon oluyo ikş renkli tatlı : DO nasil oluyor ki =)
Kuzum hem alyans icin hemde tektas icin fikir istiyorum sizden
Abartli olmayan sade ce şık duran bir seyler ariyorummm
Niye ki,cok guzel ama  Seviyorum canim ama ben pek oyle seyleri yemiyorummmm
Aynen valla
Utopya bu ksam var mi ki ya
Pinkoommm srnin elin miii
: D ben de alıştıracam benimkini eve gelince bana ıvır zıvır şekerli ne varsa alsın getirsin hiç kavga etmem onunla : )Hahaah![]()
bende sürpüz yımırtayı cok seviyorum. Milletin kocasi cicek alir gelir eve benmki sürpüz yımırta alıyo
![]()
![]()
Yat kalk bana sukret o zamanEvet gelmez öyle benim aklıma![]()
Evet kadın olduğumu ispat ettimPinkoommm srnin elin miii![]()
Benm esim marketin abur cubur reyonunu eve topluyo: D ben de alıştıracam benimkini eve gelince bana ıvır zıvır şekerli ne varsa alsın getirsin hiç kavga etmem onunla : )
tamam örtmenim : DBana sor bundan sonra sen![]()
AhahahahEvet kadın olduğumu ispat ettim![]()
Ohh maşallah : D hey biz diyet yapmayacakmıydıkBenm esim marketin abur cubur reyonunu eve topluyodana gibi oldum onlari yiye yiye. Simdi de eritmeye ugrasiyorum
![]()
Ne çene var bizdeAhahahahdun gece 2,5 saat konuştuktan sonra ikna olmustum kadin olduguna aslinda
![]()
Yapicaz. Cesmi nazi bekliyoruz :)Ohh maşallah : D hey biz diyet yapmayacakmıydık![]()
2 hafta sonra yapcez :)Ohh maşallah : D hey biz diyet yapmayacakmıydık![]()