- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.301
Birinden rica et aramasi icin canim
Himm,beyaz altin mi alacaksin? Sen karadeniz kizisin altin seversiniz aslinda ama :)Saden birsey istiyorum libk koymak yasak oldugu icin koya!iyorum resimlerini tabletten koymayi beceremiyorum ya
Ama sade olmali ama sık durmali
buda muhteşem yüzyılda kalmış kala kalaben dedim ben sülüman muhtesem sülüman
Kuzum benim altina alerjim var alinani koseye kotyucam takmiycam ama yuzuk konusunda beyaz altin seviyorummmHimm,beyaz altin mi alacaksin? Sen karadeniz kizisin altin seversiniz aslinda ama :)
napimm evde kös kös oturuyorum bişey mi yesem : D Sen napıyonn harbilerin harbisiNapiyon kiz aaaala lunaa,ala lunaa 
Eki Görüntüle 1296497 Buna ne dersin?? bana takmak nasip olmadı : )Cokkkk abartili ben takamam bunu yaaaaa =(
vücut losyonumu yAPtın ahahaha ilahi ya tövbe tövbeeHahahsen ona sukret @elkremini vucut losyonu yaptim sende insafli davranmisim hayret
Yok buda cok gosterisliok dikkat ceker bu buda olmaz =(Buna ne dersin?? bana takmak nasip olmadı : )
napimm evde kös kös oturuyorum bişey mi yesem : D Sen napıyonn harbilerin harbisi
AyyyuDisim agriyooooooooo offfffff tekdis alin banaaaaa
bitmedik la bitirsene bizibuda muhteşem yüzyılda kalmış kala kala
bi bitmediniz
Kopek gibi agriyor yastigima bastiriyorum suan offfff patladi dis buyusun artik ucu yanagima denk konusuyor birde tam kenarinda top gibi bisey cikmis yaAyyyugecmis olsun canim. Tekdisi kim kaybetmis,biz bulak
Hiiccc napayim kuşum ona buna bulaşıyorumnapimm evde kös kös oturuyorum bişey mi yesem : D Sen napıyonn harbilerin harbisi
kimse yok ki burada işi çok yakın ama çıkamam korkuyorum : )Birinden rica et aramasi icin canim
Nasıl birşey istiyorsun ki alyans mı bakıyorsun tek taş mı :)Yok buda cok gosterisliok dikkat ceker bu buda olmaz =(
Benmde suan 3. 20lik disim ayni vaziyette. Yanagim sis,oyle agriyoki nomissizKopek gibi agriyor yastigima bastiriyorum suan offfff patladi dis buyusun artik ucu yanagima denk konusuyor birde tam kenarinda top gibi bisey cikmis ya
Nasıl birşey istiyorsun ki alyans mı bakıyorsun tek taş mı :)
Aaaa alyansini,tektasini takamiycak misin canim?Kuzum benim altina alerjim var alinani koseye kotyucam takmiycam ama yuzuk konusunda beyaz altin seviyorummm
sıkılınca ben de öyle yaparım bugün pek günümde değilim : ) enerji toplamama lazım : )Hiiccc napayim kuşum ona buna bulaşıyorum
Benimde ikinci disim ucu gorundu artik disim tam anlamiyla dogsun ulaaanBenmde suan 3. 20lik disim ayni vaziyette. Yanagim sis,oyle agriyoki nomissiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?