- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.281
allah senın ıyılgını versın gece gece guldurdun benı
aday gosterırlerse yarışırız cıceeemmm ben haberınız varmı dıye sordum kalabalık olunca daha guzel oliyiii
allah senın ıyılgını versın gece gece guldurdun benı
senın baska nickin varmıydı eskı uyesın ama daha yenı tanısıyoruz?vakit var daha, yazicamda tabletten giriyorum zor oluyo. Pcden girdigimde yazarim bi ara herhalde galiba insallah

Evet canim,degistirdim. Pek sık tkılmıyordum. Silik üyeydimsenın baska nickin varmıydı eskı uyesın ama daha yenı tanısıyoruz?
Noldu ancelik hanim rahatsiz mi oldunuziki dakka susun lan
yooo laf olsun diye dedim beeEvet canim,degistirdim. Pek sık tkılmıyordum. Silik üyeydim
Noldu ancelik hanim rahatsiz mi oldunuz
Benim ki alyansinla tak diyip duruyor simdiden ama ben alyansimi takmam tek takarim canim parmaklarim ufak benim o yuzden kibar birsey istiyorummTamam canim. Ben iri tasli gosterisli seyler seviyorum mesela. Sen once ona karar ver. Birde tektas kadar alyansin onunde nasil duracagi da onemli canim. Alyanslari daha sonra mi alacaksiniz. Ya da ayri mi kullanacaksin
Hahahyooo laf olsun diye dedim bee
adımıza ancelik yaptın harbican
Kocan nerde ki kuzumSelamlar..Darlandım benim hattım bozukmuş kimseyi arayamıyorum kocam beni duymuyor faceden yaza yaza bi hal oldum
Evet,hepsi birbirine benziyor. Senin tarzin ne canim? Cok sade bir sey mi istiyorsun,gosterisli mi? Bugun biraz fikir edinmissindir :)Benim ki alyansinla tak diyip duruyor simdiden ama ben alyansimi takmam tek takarim canim parmaklarim ufak benim o yuzden kibar birsey istiyorumm
Sanirim once tektas yuzuk gelecek cunku bugun bakin artik dediler ufaktan ufaktan guzel modeller var ama hepsi birbirinin ayni gibi ya
Cokkkk abartili ben takamam bunu yaaaaa =(
Bu tarz yuzukleri cok begeniyorum ben            
İşteKocan nerde ki kuzum
Saden birsey istiyorum libk koymak yasak oldugu icin koya!iyorum resimlerini tabletten koymayi beceremiyorum yaEvet,hepsi birbirine benziyor. Senin tarzin ne canim? Cok sade bir sey mi istiyorsun,gosterisli mi? Bugun biraz fikir edinmissindir :)
Napiyon kiz aaaala lunaa,ala lunaa Selamlar..Darlandım benim hattım bozukmuş kimseyi arayamıyorum kocam beni duymuyor faceden yaza yaza bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?