- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #54.061
Hee geldi :)Aynen ole oldu ya annaaaam anaam geldi mi kv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee geldi :)Aynen ole oldu ya annaaaam anaam geldi mi kv
hadi iiyisin benimkide bugun bana hber vermeden bucak a gitmiş yaaaHee geldi :)
Nasıl senden izin almadan giderhadi iiyisin benimkide bugun bana hber vermeden bucak a gitmiş yaaa![]()
Tabii yaaaNasıl senden izin almadan gider
Ne iyisi bugün yemeği ben yapcam![]()
altıma mok yapıyodum
zırlıyodum
kucak ıstıyordum
sen dha gozunu acamıyodun hehe naber
neler yapıyodun lan anca altına ypmasını bilyordun sus çarparm ha![]()
anasınıda övermiş
o değilde sen iş yapıyon lan![]()
Evet Tapuda Çalışıyordum sözleşmeli olarak sonra sözleşmem bitti, hiç biryer Devlet kadar rahat olmayacağından özelde sürünmek istemedim, Bakınıyoruz yine, kurumsal bir iş olduğunda girerim yine :)
Hic birimiz yokken pinko vardi o yuzden kapayalim cenemizi yeeeeeeeahhhhhhhhh
Ilık bir istanbul aksamindan selamlar..
Nazar mı değdi acep :)Tabii yaaa
Kv kiyamazdi sana :)
olabilirNazar mı değdi acep :)
olabilirkaynana bodrumdan süpürgesini çıkardı demek pinkom
![]()
Selam canimHic birimiz yokken pinko vardi o yuzden kapayalim cenemizi yeeeeeeeahhhhhhhhh
Ilık bir istanbul aksamindan selamlar..
Olabilir azcik az ov kv millet nazar etti bende cenemi kapim bari baksana benimbenimde haber vermeden gitmisNazar mı değdi acep :)
olabilirkaynana bodrumdan süpürgesini çıkardı demek pinkom
![]()
Vallahi ya biri bizim kvdeleri ters düz ettiSelam canim
Olabilir azcik az ov kv millet nazar etti bende cenemi kapim bari baksana benimbenimde haber vermeden gitmis
![]()
Bencede az ole olmus azcik kotuleyelim bariiiVallahi ya biri bizim kvdeleri ters düz ettiÇok hava attık tabi çekemediler
![]()
Hiç halim yok yarın kötülüycemBencede az ole olmus azcik kotuleyelim bariii![]()
Aynen ben kacar hade yarin görüşürüzHiç halim yok yarın kötülüycem![]()
Görüşürüz canımAynen ben kacar hade yarin görüşürüz![]()
Yok be kuzum uzerimde 20 lik dis cikma sendromu ve psikolojisi var agridan ne konusabiliyorum nede bisey yiyebiliyorum..Hayırdır kuzu sen niye rest çektin
Niye Ürkütüyorsun milleti
![]()
Selam meryemim dua et su disim biran once asagiya dogru insin artik cekemiyom agrisini yaaa ne 20lik dismis...Selam canim
Olabilir azcik az ov kv millet nazar etti bende cenemi kapim bari baksana benimbenimde haber vermeden gitmis
![]()
amin saol cnmAs canim basiniz sagolsun :)