- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.021
baskasını neden sıgortalı gosterıyosunuz bunu at kafandaneniştem başkan ttlım burda.
evet. sigortasız çalışmam lazım
oda olmuyopr başksını göstersek başımız belaya giriyor
ama yinede ben ceza yemem mi peki.
valla sorma baya korktum :) tamam dikkat edrim :)ahh canm ya.. nasıl korkmuşun kıyamam sana neyseki öyle birşeyler olmamış ;Allahım korumuş sizi.
üzülme ama bidada dalgn olma tamam mı sen iki canlsın cok dikkat etmen lazım kendine :)
ttlm işte olmuyor öyle eğer birini sigortalı çalışıyor göstermez isek bana maaş gelmez alamam maaş hofffbaskasını neden sıgortalı gosterıyosunuz bunu at kafandan
sen calıs denetım geldıgınde bn calısmıyorum gecıcı bır surelıgıne burdyım fılan dersın patronların ayarlar onu
hahahahahh yazık adama yaben evlenmeden önce adet zamanlarımda faln çok canım bişiler çekerdi eşim hamile olmadan dondurucuya herşeyi stokliycam derdidün akşam çekişiyor bana sen önceden eve gelirken daha çok şey isterdin şimdi bişi ister misin diyorum hayır diyosun bi tatlı çekerdi canın senin sayende bende yerdim diyo
tanıdık kımse yokmu kız ablan kuzenın vsttlm işte olmuyor öyle eğer birini sigortalı çalışıyor göstermez isek bana maaş gelmez alamam maaş hofff
patlıcam valla acıktmda zaten sana çatarm ha
teyzem var onu gösterelim dediler. ama oda başım belaya girecek diye korktu anlıcantanıdık kımse yokmu kız ablan kuzenın vs
hahahahahh yazık adama ya
canm cidden canın birşey istemiyor mu ama ya cok tuaf valla
bebeginin cinsiyeti ne peki :)çekmiyor yaa mesela canım bişi istedi diyelim o oan olursa tamam olmazsa kendim unutup gidiyorum bi anlamı kalmıyor
yok hiç iştahsız değil sürekli açımdır öle olmuyor işte canım aldın kiloları nasıl vercen allaha şükür benim kalçam faln pek büyümedi şu 2 ayda 3 kiloyu geçmezsem sağlıklı kilo almış olcam :) bebişim kızbebeginin cinsiyeti ne peki :)
senin bebek iştahsız demekki annesini yormuyor o zaman :)
senin yernde olsam fırsattan istifade herşeyi isterdimm valla heheheh
ya ndn bası belaya gıorsın kı zaten devletın kurumu hanı oyle sık denetlemezler heraldeteyzem var onu gösterelim dediler. ama oda başım belaya girecek diye korktu anlıcan
Selam canim nberhahaha amin amin ıns)
kızlar slm
Nerelerdesin sen :)hahaha amin amin ıns)
kızlar slm
:) yoktum uzun zamandır bugunde gıoremıcektım fırsat yarattım sızın ıcın :)Nerelerdesin sen :)
Yüreğine niye iniyordu? Ne olduSelam canim nber
slm mrym :)Yüreğine niye iniyordu? Ne oldu
Hadi ya, başınız sağolsun kuzum:) yoktum uzun zamandır bugunde gıoremıcektım fırsat yarattım sızın ıcın :)
nasılsın pınkım.
hastamızı kaybettık bılıyomusun
Benim çıkmam lazım kv var :) Görüşürüzslm mrym :)
aminn cnm .. saolHadi ya, başınız sağolsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?