- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.001
tamam bundan sonra takipcinim bcım bırakamm peşini ona göreYok kızz :) Yaptıklarımı izle anlamında dedim, peşimden gel, örnek al baabında :)
bebegım muhasebecyım asklındaciddi mi la bu sefer dogrumuama bilgilerinde muhasbe yazıyor
sen yine asgari ücretmiiş ben 500 tl ye avukatn yannda temzlikçi çaycı katiplik yapıyordum cok agrıma gidiyorduahh ahh banamı anlatıyorsunasgarı ucrete hem muhasebe hem temızlık yemek vs yaptgım gunlerı bılırım
Evlilikte al yemeği halledersin :)tamam bundan sonra takipcinim bcım bırakamm peşini ona göre
ne konuda örnek alacktm evlilik mi ymek mi
anladım tatlım ne kadar maaş veriyorlar peki sanabebegım muhasebecyım asklında
dedım ya bu ıse yenı gırdım
onceden cagrı merkezınde calısmıslıgımda var
napim simdi kahvalti yapcam sonrada evin islerini yapcam asermeeek nasil bisi bilmiyorum cunku canim simdiye kadar hic bisi cekmedioyss maşallah size tazecik gelnimm benmmmusmutlu olun inşallah evlilik nasıl bişi gı
aynen bebegm öyle.. alınyazısı işte.. sen neler yapysn bakalım bugun cann bişier aşerdimi aşermek nsıl bişi
ammanın görende 20 yaş felan büyük sanacakhadi len ordan abla diyecekmişim senin anan güzel mi
tamamm kiiii :):)Evlilikte al yemeği halledersin :)
1000 tl gırıs maası buymusanladım tatlım ne kadar maaş veriyorlar peki sana
vay be ciddimi kıznapim simdi kahvalti yapcam sonrada evin islerini yapcam asermeeek nasil bisi bilmiyorum cunku canim simdiye kadar hic bisi cekmedi
sen catla kuzutamamm kiiii :):)
lorin çatla patla
cok iyi canm benm burasıda öyle ama lanet olsun ki1000 tl gırıs maası buymus
haadi leen ordansen catla kuzu
enısten ne ıs yapıyor orda ?cok iyi canm benm burasıda öyle ama lanet olsun ki
sigorta işi başımıza bela oldu
eniştm her ne kadar sorumluluk benm desede.
cezayı bende yiyecem bunu nasıl göze alaym
off şimdi evdede vakit geçmez
erkek arkadaşımda askere gidiyor
cıldırmak üzereyim lorin ..
Guzel gorunuyordu ama sosis yemedigim icin bencede katilirsan baska yapEvet koca parası yemek daha zevkli
Karar vermedim daha canım ama onu yapmıycam katılsam bile :)
sen bnm gozumde mınnacık bı bebeksın angelıchaadi leen ordan
markete indim asansörden tam çıkcam iç kapı açıldı elimi uzattım dış kapı elimin atından kayıverdi dalmışımda heralde düşüyorum sandım meğer bizim komşu kapıya benden önce yapışmış dışardan o açınca elim boşluğa çıktından korktum ama baya korktumnolduuuuuu
eniştem başkan ttlım burda.enısten ne ıs yapıyor orda ?
kzm sana ceza gelmez ama maas alamıyorum dıosun sıgortasız calısırsam o kotu
küçülde cebime gir heye gayrısen bnm gozumde mınnacık bı bebeksın angelıc
ahh canm ya.. nasıl korkmuşun kıyamam sana neyseki öyle birşeyler olmamış ;Allahım korumuş sizi.markete indim asansörden tam çıkcam iç kapı açıldı elimi uzattım dış kapı elimin atından kayıverdi dalmışımda heralde düşüyorum sandım meğer bizim komşu kapıya benden önce yapışmış dışardan o açınca elim boşluğa çıktından korktum ama baya korktum
ben evlenmeden önce adet zamanlarımda faln çok canım bişiler çekerdi eşim hamile olmadan dondurucuya herşeyi stokliycam derdivay be ciddimi kız
ben neyin hamile olacam saat bası birşey ister canm helal olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?