- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.981
neler yapıyodun lan anca altına ypmasını bilyordun sus çarparm haguzel gercekten hakkını yıyemem
kızım buyukmuyum buyugum senden once dunyaya geldım mı gekldım
sen daha aglamayı beceremıyoken bn neler yapıyodum 4 aylıktım
Evet Tapuda Çalışıyordum sözleşmeli olarak sonra sözleşmem bitti, hiç biryer Devlet kadar rahat olmayacağından özelde sürünmek istemedim, Bakınıyoruz yine, kurumsal bir iş olduğunda girerim yine :)oh ıyısın masallahcalısıyomuydun daha once
altıma mok yapıyodumneler yapıyodun lan anca altına ypmasını bilyordun sus çarparm ha
anasınıda övermiş
o değilde sen iş yapıyon lan
Beni izle :)görüyonmu bizim kızı
anladımEvet Tapuda Çalışıyordum sözleşmeli olarak sonra sözleşmem bitti, hiç biryer Devlet kadar rahat olmayacağından özelde sürünmek istemedim, Bakınıyoruz yine, kurumsal bir iş olduğunda girerim yine :)
bu lorin bize ne is yaptığını demiyoranladım
ozeller rezıllık malesef
Iyidir senden naberaltıma mok yapıyodum
zırlıyodum
kucak ıstıyordum
sen dha gozunu acamıyodun hehe naber
Aynen öyle, Devletin rahatlığını yaşadıktan sonra anlıyorsun ne kadar ezildiğini, kendim enayi gibi hissetmiştim önceki çalıştığım koşullardan dolayı. Millet mecburum diye kabul etmese o şartları, kimsede yapamaz, şartları iyileştirir. 300 liraya çalışanı biliyorum, aylık siga parasına çalışıyor resmen. İş veren ahlaksız, işçi kullandırıyor kendinianladım
ozeller rezıllık malesef
Muhasebeci yazıyor ya:)bu lorin bize ne is yaptığını demiyor
Iyidir senden naber
o kdr da degılde ınsanlar bı sekılde calısmak zorunda napacaksın ısteAynen öyle, Devletin rahatlığını yaşadıktan sonra anlıyorsun ne kadar ezildiğini, kendim enayi gibi hissetmiştim önceki çalıştığım koşullardan dolayı. Millet mecburum diye kabul etmese o şartları, kimsede yapamaz, şartları iyileştirir. 300 liraya çalışanı biliyorum, aylık siga parasına çalışıyor resmen. İş veren ahlaksız, işçi kullandırıyor kendini
Temizlikcym diyor genel müdürm diyo yalan atiyoMuhasebeci yazıyor ya:)
ıtıraf edıcem tmmbu lorin bize ne is yaptığını demiyor
Iyidir senden naber
Bülent Ersoyum benTemizlikcym diyor genel müdürm diyo yalan atiyohani sen bana az önce beni izle dedin ya kk da mi izleym anlamadm ki
bence o kadar.. bende şahidim. cvremde cok öyle.. 400 tl neler yapanlar kullandıranlar cok canm hayat cok acımasız ne yazkkio kdr da degılde ınsanlar bı sekılde calısmak zorunda napacaksın ıste
küstüm seninle kırdın işteBülent Ersoyum ben
canım sıkıldı kk da takılıyım dedım
Yok kızz :) Yaptıklarımı izle anlamında dedim, peşimden gel, örnek al baabında :)Temizlikcym diyor genel müdürm diyo yalan atiyohani sen bana az önce beni izle dedin ya kk da mi izleym anlamadm ki
ahh ahh banamı anlatıyorsunbence o kadar.. bende şahidim. cvremde cok öyle.. 400 tl neler yapanlar kullandıranlar cok canm hayat cok acımasız ne yazkki
tmm soylıycem moku cıktı sakanınküstüm seninle kırdın işte
nolduuuuuuSabah sabah kalbime iniyodu yaa
ciddi mi la bu sefer dogrumutmm soylıycem moku cıktı sakanın
ben santralde calsııyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?