• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Jaggerrr goruyon muuu perso da sevgilisiyle yasiyor demek :59:
Ahaha hakikaten hepsi bir arada :9: ciddiyete dokmeyi dusunmuyo mjusnuz canim :31:
Bende calisiyorum 2 yili geckin bir iliskim var ailemle yasiyorum :nazar:

Ashsahaa yok kiz :9:

ıııııı evet biliyorum bende hem ailemle yaşıyorum da hem de sevgilimle bi ora bi bura gidip geliyorum:17:

Bizimde 2 yıl oldu şekerimm..
Zamana yaydık 5 10 yıl içinde hayırlısıyla :9:
Allah tamamını erdirsin kuzumm :nazar:
Aminn kuzum hepimizin insallah :nazar::nazar:

Hayirli tabi canimmm :9:
ıııııı evet biliyorum bende hem ailemle yaşıyorum da hem de sevgilimle bi ora bi bura gidip geliyorum:17:

Evet biliyorum sevgilisiyle yasayaanlari kesecem :15::9:

Picaklayan smile :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen daha fazladır her şey... Bir eşikten atlar insan... Yüzüne bakmak istemez yaşamın, o kadar azalmıştır anlam... O zaman hemen git radyoyu aç, bi şarkı tut.. Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor... Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar, zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor... Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor bir gün; ayrılıktan kaçılmıyor... Hem çok zor, hem de çok kısa bir macera ömür; ömür imtihanla geçiyor... Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem; gitmem... Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir... Acının insana kattığı değeri bilirim,küsemem; acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir...

[video=youtube;OImjSU6gnLY]https://www.youtube.com/watch?v=OImjSU6gnLY[/video]

Sevginin çok çalışan yeri parmakları:27::27: , onun haricinde aynı işlevi çenesi görmüyooo :27::27:
parmakları kadar konuşssa keşke ama nerde:27::27::27:
Ahahaha neler duyorum sevgiii :9:

Evet evet oyle yanii :89:
Elimde olsa görmeye giderim şuan.. Çok özledim bildiğin gibi değil,cumartesi gecesi geldim ama çok özledim..:31:

Daha bir hsfta bile olmamis kizz biz öldük o zaman :30::9:

Back