• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hayırdır canım niye efkarlısın birşey mi , yine seninki kurabişlerini yemedi mi ıh :19:
Yok yok bir sorun yok sukurr :nazar: ama cok kafama takiyorum bu soz nisan yapma konusunu off beklemek istemiyorum 1_-2 yil daha stres yapiyorum bos yere ama elimde degil ayri kalmak cok zorr etrafmdia kavusanlari gordukce dsha kotu oluyorum :85: bir de bana bak 1-2 ayda bir goruyorum diyee :ssz::ssz:
hosgeldin eylülün naber bu jagger benimle dalga geçiyor hain dodo :59:

Hosbulduk tatlimm ne diyomuss :1:

Yok yok bir sorun yok sukurr :nazar: ama cok kafama takiyorum bu soz nisan yapma konusunu off beklemek istemiyorum 1_-2 yil daha stres yapiyorum bos yere ama elimde degil ayri kalmak cok zorr etrafmdia kavusanlari gordukce dsha kotu oluyorum :85: bir de bana bak 1-2 ayda bir goruyorum diyee :ssz::ssz:

Hosbulduk tatlimm ne diyomuss :1:

Eylül senin yaş kaçtı ? Unuttum kusura bakma..
Eğer yaşın çok büyükse , haklısın bu dediklerinde..

Ama sen zorluk sıkıntı çekmek istiyorum dersen , geçer evlenir gidersin.
Ama o çocuk seni seviyorsa, herşeyini dört dörtlük yapmak için elinden geleni yapar.

İnşallah zora geldi diye kaçmaz bu işlerden..

O yüzden sabret , geç olacak ama çok güzel olacak. Sen hazırlıklarına başla şimdiden. Çeyiz meyiz.. :))

Eylül senin yaş kaçtı ? Unuttum kusura bakma..
Eğer yaşın çok büyükse , haklısın bu dediklerinde..

Ama sen zorluk sıkıntı çekmek istiyorum dersen , geçer evlenir gidersin.
Ama o çocuk seni seviyorsa, herşeyini dört dörtlük yapmak için elinden geleni yapar.

İnşallah zora geldi diye kaçmaz bu işlerden..

O yüzden sabret , geç olacak ama çok güzel olacak. Sen hazırlıklarına başla şimdiden. Çeyiz meyiz.. :))
22 yasindayim canim , evet sabretmemix gerekiyo hersey guzel olmasi icin biraz da zana ihtuyacimiz var beklememiz lazim diyo cok guzel konusuyo bende anliyorum ama sabirsizlaniyirum artik bir de ayri olmak cok koyuyor belki hic olmazsa haftada bir gorebilseydim boyle olmazdi :105: o da uzuluyo elimden bir sey gelmiyo az kaldi demekten baska diye :ssz: cok ustune gitmiyorum ama elimde degil , evet ceyiz falan alabilsem oyalanirdim da oda olmuyo su. An maddi yonden :) :ssz:

22 yasindayim canim , evet sabretmemix gerekiyo hersey guzel olmasi icin biraz da zana ihtuyacimiz var beklememiz lazim diyo cok guzel konusuyo bende anliyorum ama sabirsizlaniyirum artik bir de ayri olmak cok koyuyor belki hic olmazsa haftada bir gorebilseydim boyle olmazdi :105: o da uzuluyo elimden bir sey gelmiyo az kaldi demekten baska diye :ssz: cok ustune gitmiyorum ama elimde degil , evet ceyiz falan alabilsem oyalanirdim da oda olmuyo su. An maddi yonden :) :ssz:

Hepsini satan bir mağazaya gitsen ufaktan başlasan, aylık az biraz taksit ödesen düzenli şekilde..
Hiçte zorlanmazsın kız..

Bak mesela ben öyle yapıyorum :) Bizim burda tüm ürünleri satan bi yer var herşey satıyor ama..
Her ay birşeyler alıp koyuyorum kenara..

Aynen göremediğinden üzülüyor olabilirsin ama geçici bi durum sıkma sen canını boşver :))

Cuma takılcak jaqim ozaman tutarsın :19: Hıhh :31:
Merhaba eylul bennn :3::89:
Hepsini satan bir mağazaya gitsen ufaktan başlasan, aylık az biraz taksit ödesen düzenli şekilde..
Hiçte zorlanmazsın kız..

Bak mesela ben öyle yapıyorum :) Bizim burda tüm ürünleri satan bi yer var herşey satıyor ama..
Her ay birşeyler alıp koyuyorum kenara..

Aynen göremediğinden üzülüyor olabilirsin ama geçici bi durum sıkma sen canını boşver :))

Himm bilmem bir baslayinca tsm baslamam lazimm :1: erken diye hevesim kiriliyo bir de :19:
Evet goredigimden yine gidecek bir dahaaa ocak sonlarrina dogru gelicekk :30: insallah canim sagol :38:

Back