İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ule birde net gitti ne kaderzizim yaw benim pc iş yerinde len cumartesi getirip pazartesi goturuyom Ule nahit boş yere sikiyonetim o canını bak jagger im kaymam ne güzel demiş

Ule birde net gitti ne kaderzizim yaw benim pc iş yerinde len cumartesi getirip pazartesi goturuyom Ule nahit boş yere sikiyonetim o canını bak jagger im kaymam ne güzel demiş

Sevgi onu bunu bosver de sen t9 la mi yaziyosun sıkıyosun yazarken sıkıyonetim olmus

Ne hosss

Evli bekar ogrenci calisan ?

Hepsi bi arada

Evli değilim erkek arkadaşımla yaşıyorum oyüzden evli gibiyimm,,
Çalışmıyorum şuan arkeoloğum ama öğrencide sayılırım şan eğitimi alıyorum sayılır mı :26:

Sen?

Kuzum kıyamam sanaa yaa bi görün doktora sakız falan çiğnemiyosun dimi nasıl bi ağrı hiçte anlamam çeneden

esnerken insan ağzını açar ya ben açamıyorum , yemek yerken katı birşeyi ısıramıyorum . sonra şişiyor sol tarafım , hele uyurken sabah kalktığımda çok zor açıyorum çenemi..
Şimdi biraz daha iyi ama geçen o kadar kötüydü ki anlatamam..

Gidicem canım..
Perşembe yada cuma kesin gideceğim..

Jaggerrr goruyon muuu perso da sevgilisiyle yasiyor demek
Ahaha hakikaten hepsi bir arada ciddiyete dokmeyi dusunmuyo mjusnuz canim
Bende calisiyorum 2 yili geckin bir iliskim var ailemle yasiyorum
Bende bana küfür ediyo sandım hahah

Ashsahaa yok kiz

Git tatlım bi film çektir merak ettim bende :26:
Benimde çenemi çıkarmıştı öküzcanım sonra taktı yerine başkada maceram yok çeneyle ilgili

Jaggerrr goruyon muuu perso da sevgilisiyle yasiyor demek
Ahaha hakikaten hepsi bir arada ciddiyete dokmeyi dusunmuyo mjusnuz canim
Bende calisiyorum 2 yili geckin bir iliskim var ailemle yasiyorum

Bizimde 2 yıl oldu şekerimm..
Zamana yaydık 5 10 yıl içinde hayırlısıyla
Allah tamamını erdirsin kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…