İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sinirli oldugu icin öyle tepki vermistir, sakinlesince konusursunuz üzülme...

biliyorum ki üstüne o kadar inandırıcı şeyler söyleyecek ki ben bile kendimi suçlu hissedip özür dileyeceğim
her zman yaptığı gibi

Aman ya , o da planlıı programlı olsun o zaman ..

Ötmesin car var , erken bırakmışlar erken çıkmışsın..
Mesaj iletilmemiş olabilir ne var bunda ? sanki günler çuvala girdi..
Altında arabası var sürsün durağa kadar !

Gitme eve biraz geç git desin! Görüşelim desin ! Görmek isteyen onu bunu bahane etmez güzelim . Hala tartışacak mevzu arıyor..

Ama çenem ağrıyor ki istesemde yiyemem çiğ köfte yerim ama..[/I]
anladım benim yerime de ye o zaman
ucuyodum da ruzgar var ters cevirdi geri geldim
anladımmm
daha 18 olamadım ki3 ay sonra 18 olcam 19 a çok varçatlagum burda deeel
ohoo yandık yaneee

bilmem birlikte gelirdiniz hep
işte eve bıraktı beni
bende birşey demeden indim arabadan

hımmm siniri geçene kadar bişey deme canım özür dilemeni gerektirecek bişey de yok ki

1de onun dersi vardı beni bırakıp hemen kendi dersine geçecekti işte
süpriz yapmak istemiş birşey yok bunda ama napıyım iletilmedi bazende onun mesajları bana gelmiyor ben yalancısın diyor muyumm

hey hadi benide tanıyın kedicik nerde falan diyin canım arkadaşlarım beeniimmmm

haha oofff zaten bugunlerde yalnızlık hissiyatlarım hat safada arkadaslarım olmuş birer tilki

öseyemee g**ümü yeeee

nekadar sanat dolu bizi anlatan şarkılarımız var yarebbiimmm

süpriz yapmak istemiş birşey yok bunda ama napıyım iletilmedi bazende onun mesajları bana gelmiyor ben yalancısın diyor muyumm

Sana en başından beri söylediğim birşey var..
Bu konu için geçerli değil tüm konular için söylüyorum..

Şuan anlık yaşıyorsunuz herşeyi , yani geleceğe dair hiç bir şey düşünmüyorsunuz.
Oturup konuşmalısın , onun düzelmesi lazım.Sende problem yok.Seninle anlaşamayan kafasını kırsın ya..

Sinirli oldugu icin öyle tepki vermistir, sakinlesince konusursunuz üzülme...

anladım benim yerime de ye o zaman

anladımmm

ohoo yandık yaneee

bilmem birlikte gelirdiniz hep

hımmm siniri geçene kadar bişey deme canım özür dilemeni gerektirecek bişey de yok ki
yoğ bugün işi var yoğun heral o ünili tamammıbenim gibi çöm dershane köşelerinde deeel

üzüldüğüm nokta nerdeyse iki sene olacak
onca zaman ben bu adama kendimi tanıtamamışım hala en ufak şeyde güvenmiyorum diyor

Canim supriz yapmak istemis ya oda tutmayinca sana sarmis iste, sakin kafayla dusundumu anliycaktir hata yaptigini...

Merhabalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…