• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben buraya yazdığımdan beri birşey yemedim.Canım istemiyor.Bu gidişle kilo veriyorum . Çiğ köfte bekliyorum bugun sadece çiğ köfte yicem :))
yaaa benimde canım istemese keşkeee :30::30:
ye bakalım afiyet olsun akşama da yeee :39::39:
abla demiyim de ne diyim hıı hııı hııı:27::52:güzel güzel takılalım ohh:32:

meraba dilos ablaa:54:

kızzz superisiii :32::32::51:

kavga ettik kızlar
benim dersim 12de bitiyor normalde bugün
ama hoca erken bıraktı 11:30da. bende çıktım diye mesaj attım benimkine ama o mesaj iletilmemiş
12de bitiyor dersim diye bana süpriz yapmak için arabayla okuluma gelmiş ama o saatte çoktan okuldan çıkıp durağa gelmiştim
aradı nerdesin dedi duraktayım dedim geldi bagırdı cagırdı
40 yılda bir okuluna geldim sen nerdesin dedi :43:inanmadı güvenmiyorum sana dedi

kavga ettik kızlar
ama hoca erken bıraktı 11:30da. bende çıktım diye mesaj attım benimkine ama o mesaj iletilmemiş
12de bitiyor dersim diye bana süpriz yapmak için arabayla okuluma gelmiş ama o saatte çoktan okuldan çıkıp durağa gelmiştim
40 yılda bir okuluna geldim sen nerdesin dedi :43:inanmadı güvenmiyorum sana dedi

Defolsun gitsin ...

kavga ettik kızlar

hay allahh , mesajını gösterseydin kuzum ne bileceksin ki geleceğini ama :31::31:

kavga ettik kızlar
inanmıyorum:47:allahım bu erkekleri alıcan toplu katliam yapcan:47:

iyi yaptın bende geldim :52::52::49:
hep beraber geldik:32:
ne bilyim ben alısık degılım abla denmesine de ondan:1:
bizede ugra canım :34::34::36:
küçüğüm ya ben 18im ya ben:52:herkese abla diyom:52:uğradım bile:32:

Yine saçma sapan bahaneler uydurup kendini haklı çıkartıcak beni dedi dersin..

Güvenmiyorsan yol orda,yol alana yol alma hakkı bedava !
Bak o yolun sonu sana çıkmıyor mu görürsün..

Yine saçma sapan bahaneler uydurup kendini haklı çıkartıcak beni dedi dersin..

Güvenmiyorsan yol orda,yol alana yol alma hakkı bedava !
Bak o yolun sonu sana çıkmıyor mu görürsün..
biliyorum ki üstüne o kadar inandırıcı şeyler söyleyecek ki ben bile kendimi suçlu hissedip özür dileyeceğim
her zman yaptığı gibi

Back