• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kavga ettik kızlar
benim dersim 12de bitiyor normalde bugün
ama hoca erken bıraktı 11:30da. bende çıktım diye mesaj attım benimkine ama o mesaj iletilmemiş
12de bitiyor dersim diye bana süpriz yapmak için arabayla okuluma gelmiş ama o saatte çoktan okuldan çıkıp durağa gelmiştim
aradı nerdesin dedi duraktayım dedim geldi bagırdı cagırdı
40 yılda bir okuluna geldim sen nerdesin dedi :43:inanmadı güvenmiyorum sana dedi

Sinirli oldugu icin öyle tepki vermistir, sakinlesince konusursunuz üzülme...

biliyorum ki üstüne o kadar inandırıcı şeyler söyleyecek ki ben bile kendimi suçlu hissedip özür dileyeceğim
her zman yaptığı gibi

Aman ya , o da planlıı programlı olsun o zaman ..

Ötmesin car var , erken bırakmışlar erken çıkmışsın..
Mesaj iletilmemiş olabilir ne var bunda ? sanki günler çuvala girdi..
Altında arabası var sürsün durağa kadar !

Gitme eve biraz geç git desin! Görüşelim desin ! Görmek isteyen onu bunu bahane etmez güzelim . Hala tartışacak mevzu arıyor..

Ama çenem ağrıyor ki istesemde yiyemem çiğ köfte yerim ama..:8::8::8:[/I]
anladım benim yerime de ye o zaman :39::39::16:
ucuyodum da ruzgar var ters cevirdi geri geldim :10: :10:
anladımmm :30::30::52:
daha 18 olamadım ki:27:3 ay sonra 18 olcam 19 a çok var:27:çatlagum burda deeel:27:
ohoo yandık yaneee :37:

bilmem birlikte gelirdiniz hep :1:
işte eve bıraktı beni
bende birşey demeden indim arabadan

hımmm siniri geçene kadar bişey deme canım özür dilemeni gerektirecek bişey de yok ki :ssz::ssz:

Aman ya , o da planlıı programlı olsun o zaman ..

Ötmesin car var , erken bırakmışlar erken çıkmışsın..
Mesaj iletilmemiş olabilir ne var bunda ? sanki günler çuvala girdi..
Altında arabası var sürsün durağa kadar !

Gitme eve biraz geç git desin! Görüşelim desin ! Görmek isteyen onu bunu bahane etmez güzelim . Hala tartışacak mevzu arıyor..
1de onun dersi vardı beni bırakıp hemen kendi dersine geçecekti işte
süpriz yapmak istemiş birşey yok bunda ama napıyım iletilmedi bazende onun mesajları bana gelmiyor ben yalancısın diyor muyumm

hey hadi benide tanıyın kedicik nerde falan diyin canım arkadaşlarım beeniimmmm :16::27:

haha oofff zaten bugunlerde yalnızlık hissiyatlarım hat safada arkadaslarım olmuş birer tilki :23::23:

öseyemee g**ümü yeeee :24:

nekadar sanat dolu bizi anlatan şarkılarımız var yarebbiimmm :32:

süpriz yapmak istemiş birşey yok bunda ama napıyım iletilmedi bazende onun mesajları bana gelmiyor ben yalancısın diyor muyumm

Sana en başından beri söylediğim birşey var..
Bu konu için geçerli değil tüm konular için söylüyorum..

Şuan anlık yaşıyorsunuz herşeyi , yani geleceğe dair hiç bir şey düşünmüyorsunuz.
Oturup konuşmalısın , onun düzelmesi lazım.Sende problem yok.Seninle anlaşamayan kafasını kırsın ya..

kavga ettik kızlar
benim dersim 12de bitiyor normalde bugün
ama hoca erken bıraktı 11:30da. bende çıktım diye mesaj attım benimkine ama o mesaj iletilmemiş
12de bitiyor dersim diye bana süpriz yapmak için arabayla okuluma gelmiş ama o saatte çoktan okuldan çıkıp durağa gelmiştim
aradı nerdesin dedi duraktayım dedim geldi bagırdı cagırdı
40 yılda bir okuluna geldim sen nerdesin dedi :43:inanmadı güvenmiyorum sana dedi

Sinirli oldugu icin öyle tepki vermistir, sakinlesince konusursunuz üzülme...

anladım benim yerime de ye o zaman :39::39::16:

anladımmm :30::30::52:

ohoo yandık yaneee :37:

bilmem birlikte gelirdiniz hep :1:

hımmm siniri geçene kadar bişey deme canım özür dilemeni gerektirecek bişey de yok ki :ssz::ssz:
yoğ bugün işi var yoğun heral o ünili tamammı:52:benim gibi çöm dershane köşelerinde deeel:43:

üzüldüğüm nokta nerdeyse iki sene olacak
onca zaman ben bu adama kendimi tanıtamamışım hala en ufak şeyde güvenmiyorum diyor:31:

Canim supriz yapmak istemis ya oda tutmayinca sana sarmis iste, sakin kafayla dusundumu anliycaktir hata yaptigini...

hey hadi benide tanıyın kedicik nerde falan diyin canım arkadaşlarım beeniimmmm :16::27:

haha oofff zaten bugunlerde yalnızlık hissiyatlarım hat safada arkadaslarım olmuş birer tilki :23::23:

öseyemee g**ümü yeeee :24:

nekadar sanat dolu bizi anlatan şarkılarımız var yarebbiimmm :32:

Merhabalarrrr :3::3::3::3:

Back