İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Fazla film ve dizi izleme. mavi kablo dedik diye bomba koymadık buraya..

hiç izlemiyom ki zaten
eve gidiyom devriliyom direkkk
iki anamla ugraşıyom dırdırvıdıbıdı cocuklar derken yine zabah oluyo lan lanet gitsin
koymuşunuzdur siz herşey beklenir sizdennnnnn:18::18::18::18::18:
Allam yareppim

jagger akmayan göz kalemı hangısı ya :26:
bende cok severım ama bende pek durmuyo kırpk aralarından akıyo ve iğrenc duruyo:26:

Akmayan göz kalemi demedim kız , rimellerden bahsediyorum..
Ama mesela hani avonda böyle alttan çevirmeli pastel şeklinde olan ince siyah kapaklı göz kalemleri varya, onlar bence hiç akmıyor.
Ve göz kalemi gibi değil böyle gözünün altına sürünce simsiyah duruyor olduğu gibi..
Çok mennunum ben .
O markanın göz kalemlerini , dudak kalemlerini falan aldım dur bulayım da göstereyim sana..
Yani o göz kalemini ben gözümün üstünede çekiyorum aynı eyeliner gibi duruyo halbuki göz kalemi.. Hemde bulaşmıyo

Ulan bi iyileşemedin he! en sonunda ben bakmaya gelicem sana ! yok söylemem akşamı bekle görürsün kime benzediğini...
Leydi benim canımın parçası , atlı karıncam lan tabi kıskanırım..

Akşam açabilcez mi ki deli merak ettim yüzümde kırmızı kırmızı noktacıklar var ayy çekmeyin makyajsızımm hahahaha

sen avonmu satıyon len yoksa
herseyde bı avon dıyosun,pazarlamayamı calısyon bıze
saka bı yana akar dıye denemedım onları
flormarın göz kalemlerını suruyorum ama akıyo onlar.
bıde ben sadece rımel ve allık surerım.alısık degılım gözumu elleye elleye gıdıyo zaten öcü gibi oluyorum sonra

İşim olmaz öyle işlerle , ben memnun kaldığım için size söylüyorum..
Ben flormarın kalemlerini hiç sevmiyoum. Anında akıyor..
Valla bende ne ararsan var, annem sağolsun he ay bişiler alıyor bana. Kullanmadığım bir sürü makyaj malzemem oldu.
Artık evlenince koyarım aynamın önüne

benim hayalım o biliyomsuun.
bız 3 kız kardesız ve hepımızın bı arada
allahtan buyuk ablam evlendı ama dıgerı var
evlendıgımde afedersın donumu bile askıya asıcam dyorum

tamam atladım

özledim gecenin bir yarısına kadar sohbeti geyiğii.. evlenmeden önce özgürmüşüm de haberim yokmuş hay Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…