- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Keşke bu kızın ailesiyle daha sıkı bağları olsaydı!
aynen sevgiyi ailesinde bulan çocuk ergende olsa çok çok uç noktalarda hata yapmaz sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bu kızın ailesiyle daha sıkı bağları olsaydı!
kız abimde kalıyorum dediği zaman ortaya çıkmıyormuydu kalmadığıAsla büyük konuşmak istemiyorum 2 kızım 1 oğlum var Rabbim esirgesin cümlesini.
Benim aklıma anne ve babasının yaşlı olduğu ve peşinden koşacak durumları olmadığı geldi.
Lisede böyle bir arkadaşım vardı ailenin en küçüğüydü .babası annesi o zamanlar benim anneannem ve dedem yaşındaydı.
Kız kafasına göre takılırdı.Ablamda kalacağım derdi ,abimde kalacağım derdi.olabiliyor maalesef.
Sormazlardı ki.Ben birşeyini görmedim duymadım ama çok rahatlardı sadece bu dikkatimizi çekerdi.kız abimde kalıyorum dediği zaman ortaya çıkmıyormuydu kalmadığı
ilginç miş.hiç öyle özgür olamdım.ergen iken kızıyordum ama şimdi hak veriyorum aileme.ileride kızım olsun oğlum olsun farketmez ailemin yaptığını yapacağım.devir bozukSormazlardı ki.Ben birşeyini görmedim duymadım ama çok rahatlardı sadece bu dikkatimizi çekerdi.
Bizlerde öyle olmadık ondan dikkat çekti zaten.ilginç miş.hiç öyle özgür olamdım.ergen iken kızıyordum ama şimdi hak veriyorum aileme.ileride kızım olsun oğlum olsun farketmez ailemin yaptığını yapacağım.devir bozuk
Asla büyük konuşmak istemiyorum 2 kızım 1 oğlum var Rabbim esirgesin cümlesini.
Benim aklıma anne ve babasının yaşlı olduğu ve peşinden koşacak durumları olmadığı geldi.
Lisede böyle bir arkadaşım vardı ailenin en küçüğüydü .babası annesi o zamanlar benim anneannem ve dedem yaşındaydı.
Kız kafasına göre takılırdı.Ablamda kalacağım derdi ,abimde kalacağım derdi.olabiliyor maalesef.
yok beaynen canım ya çok yaşlılar ya çok çocuklu ya çok cahil, yoksa entellektüel olduklarından 15 yaşında kızı gece dışarı bıraktıklarını sanmıyorum, oğlum gündüz vakti yürüyeceği zaman akla karayı seçiyorum hepi topu 15 dk ama bin tane senaryo yazıyor insan... hele gece dışarı çıktığını düşünemiyorum, ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazım şimdiki nesil ana babasından çok daha zeki ve kurnaz açıkcası...
diğer konuda konuşup sen savunuyorsun diyenler diyenler bu konu ilginizi çekmedimi..
Bak bu konu dedikodu yapmana müsait bir konu. Anlattığin şey o konuyla zerre kadar alakalı değildi. Burda kızın ailesine de kıza da sallayabilirsin.hatırlıyosun demi diğer konuda işte tamda bu tarz hareketlerden örnek vermiştik.. ne demişlerdi vawww sen tecavüzcüyü savunuyorsunn..![]()
Ya gerçekten ayıp ama neden böyle yapıyorsun ki? Konu başkaydı orda. 15 yaşındaki insan daha çocuk ve "ergen"dir. Aklı başında hareket etmesi pek de beklenemez ondan. Ailesi elbette gözetmeli, nerede ne yapıyor bilmeli. Ama bahsettiğin konuda kız 20 yaşındaydı sanırım. Benden bir yaş küçük yani, ailem benim bekçim değil diyen bendim çünkü o yaşa gelmiş insan şişe çevirmece ile seks yapılmayacağını bilir örneğin.yok beChess burada bildiğin aklı başında konuşmasını bilen bir kaç kişi ben gece 3 te dışarı çıkarım annem babam benim bekçim değil dedi.ben ban yedim evladı gece dışarıdayken rahatça uyuyan babadan şüphe ederim dedim diye.
yok beChess burada bildiğin aklı başında konuşmasını bilen bir kaç kişi ben gece 3 te dışarı çıkarım annem babam benim bekçim değil dedi.ben ban yedim evladı gece dışarıdayken rahatça uyuyan babadan şüphe ederim dedim diye.