• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kuzen tehdit ettikleri kız çocuğuyla 'şişe çevirip' birlikte oldu

Ayy burda yasnmis birde artk disari cikinca insan tedirgin oluyr insanlar insanliktn cikmis ne kadar az adam gibi adamlar kldi kadnlari sadace cinsellk olrk goruyrlr ee tabi bu devirde kizlarda az deil sahip cikalim yavrulrimiza kizarimizin yanls yapmasi birz da anne babanin sucu oluyr :KK43:

Şimdi bir şey yazardım da... yine tecavüzcüyü aklamaya çalışıyor derler. ''bir bitmediniz gitti, yobazlaaaarrr'' falan derler.

Halbuki bitmesi gereken bu kendini modern ve özgürlükçü zannedenler ama neyse... Entel olduklarını zannetmeye devam etsinler. Kız kendine yazık etmiş.

Asla büyük konuşmak istemiyorum 2 kızım 1 oğlum var Rabbim esirgesin cümlesini.

Benim aklıma anne ve babasının yaşlı olduğu ve peşinden koşacak durumları olmadığı geldi.
Lisede böyle bir arkadaşım vardı ailenin en küçüğüydü .babası annesi o zamanlar benim anneannem ve dedem yaşındaydı.
Kız kafasına göre takılırdı.Ablamda kalacağım derdi ,abimde kalacağım derdi.olabiliyor maalesef.

Benim aklıma anne ve babasının yaşlı olduğu ve peşinden koşacak durumları olmadığı geldi.
Lisede böyle bir arkadaşım vardı ailenin en küçüğüydü .babası annesi o zamanlar benim anneannem ve dedem yaşındaydı.
Kız kafasına göre takılırdı.Ablamda kalacağım derdi ,abimde kalacağım derdi.olabiliyor maalesef.
kız abimde kalıyorum dediği zaman ortaya çıkmıyormuydu kalmadığı

Sormazlardı ki.Ben birşeyini görmedim duymadım ama çok rahatlardı sadece bu dikkatimizi çekerdi.
ilginç miş.hiç öyle özgür olamdım.ergen iken kızıyordum ama şimdi hak veriyorum aileme.ileride kızım olsun oğlum olsun farketmez ailemin yaptığını yapacağım.devir bozuk

biz nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum zaman çok kötü gerçekten haber izlemeye bile korkar oldum artık.hergün ayrı bi olay
ALLAH yardımcımız olsun ..

ilginç miş.hiç öyle özgür olamdım.ergen iken kızıyordum ama şimdi hak veriyorum aileme.ileride kızım olsun oğlum olsun farketmez ailemin yaptığını yapacağım.devir bozuk
Bizlerde öyle olmadık ondan dikkat çekti zaten.
Bende bilmem ki arkadaşımda kalayım veya bir akrabada.Bana güvenleri tam olsada çevreden korkarlardı.

aynen canım ya çok yaşlılar ya çok çocuklu ya çok cahil, yoksa entellektüel olduklarından 15 yaşında kızı gece dışarı bıraktıklarını sanmıyorum, oğlum gündüz vakti yürüyeceği zaman akla karayı seçiyorum hepi topu 15 dk ama bin tane senaryo yazıyor insan... hele gece dışarı çıktığını düşünemiyorum, ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazım şimdiki nesil ana babasından çok daha zeki ve kurnaz açıkcası...

15 yaşındaki bir kız çocuğu kazandırılmaya çok müsait. Bence burda iş tamamen ailede. Gece yarısı çocukların dışarıda ne işi var allah aşkına. Hiç mi takip etmezsin kızın/oğlun internette ne yapıyor, ne işler çeviriyor. Kız olsun erkek olsun sıkı takip etmek gerekir. Sokakta bulmuyoruz çocuklarımızı böyle şerefsizler kullansın, öldürsün diye büyütmüyoruz sonuçta.
Ayrıca bana göre bir insan olgunluğa 22-25 yaş arasında giriyor. Yani kız tahmin etmiş isteyerek yapmış olabilir. Sonuçta düzgün kararlar verebilecek yaşta, başta değil.

aynen canım ya çok yaşlılar ya çok çocuklu ya çok cahil, yoksa entellektüel olduklarından 15 yaşında kızı gece dışarı bıraktıklarını sanmıyorum, oğlum gündüz vakti yürüyeceği zaman akla karayı seçiyorum hepi topu 15 dk ama bin tane senaryo yazıyor insan... hele gece dışarı çıktığını düşünemiyorum, ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazım şimdiki nesil ana babasından çok daha zeki ve kurnaz açıkcası...
yok be Chess Chess burada bildiğin aklı başında konuşmasını bilen bir kaç kişi ben gece 3 te dışarı çıkarım annem babam benim bekçim değil dedi.ben ban yedim evladı gece dışarıdayken rahatça uyuyan babadan şüphe ederim dedim diye.

Benim de 2 kız kardeşim var kesinlikle kınamıyorum,Allah korusun insanın başına gelir döner dolaşır.
Ama yani e be kızım 15 yaşında ilişkiye girmek,fotolar atmak nedir yahu???
Bunları yapabiliyorsa aklı eriyor demektir,nasıl cesaretle yapabildi anlayamıyorum.
Gitti hayatı yani,hayatı boyunca kalacak bu .
Gerçekten üzüldüm .

diğer konuda konuşup sen savunuyorsun diyenler diyenler bu konu ilginizi çekmedimi..

hatırlıyosun demi diğer konuda işte tamda bu tarz hareketlerden örnek vermiştik.. ne demişlerdi vawww sen tecavüzcüyü savunuyorsunn..:KK70:
Bak bu konu dedikodu yapmana müsait bir konu. Anlattığin şey o konuyla zerre kadar alakalı değildi. Burda kızın ailesine de kıza da sallayabilirsin.
Ama sana bir tavsiye vereyim ben, sen ister uy ister uyma.
İnsanların yaşam şekillerini,aslında olayın tam olarak ne olduğunu bilmeden insanları yargılama ve suçlama, özellikle mağdur olanları. Bu kız yaptığı şeyle etrafında kimseye değil sadece ailesine ve kendine zarar vermiş malesef, o yüzden yazık diyebilmeliyiz sadece. Büyük konuşmamakta da fayda var. Çocuğunu gündüz vakti çarşıya bile göndermeyen bir ailenin kızının daha 16 yaşında evli dershane hocasıyla boş bir sınıfta birlikte olduğunu biliyorum. Ben çocuğumu sokağa göndermem başına da bişey gelmez diye beylik laflar etmeyin.

yok be Chess Chess burada bildiğin aklı başında konuşmasını bilen bir kaç kişi ben gece 3 te dışarı çıkarım annem babam benim bekçim değil dedi.ben ban yedim evladı gece dışarıdayken rahatça uyuyan babadan şüphe ederim dedim diye.
Ya gerçekten ayıp ama neden böyle yapıyorsun ki? Konu başkaydı orda. 15 yaşındaki insan daha çocuk ve "ergen"dir. Aklı başında hareket etmesi pek de beklenemez ondan. Ailesi elbette gözetmeli, nerede ne yapıyor bilmeli. Ama bahsettiğin konuda kız 20 yaşındaydı sanırım. Benden bir yaş küçük yani, ailem benim bekçim değil diyen bendim çünkü o yaşa gelmiş insan şişe çevirmece ile seks yapılmayacağını bilir örneğin.
Bu olayda rıza göstermiş kız, çoğuna göre hatalı bir rıza ki hukuken de geçerli değil. Ailesinin bu kızı koruma yükümlülüğü var.
Diğer olayda tecavüz var bir kere. En baştan bu sorgulanmalı. Ve tekrarlıyorum, insani değerlerle yaşanan bir ülkede kadınların başında bekçiler ihtiyaç duymaması gerekir.
Küçük kız tecavüze uğrasaydı da, bu durumda da ailesi sorulur tutulmalı sonuç olarak.
Arkamızdan laf çarpıp durmayın.

o konuyu ben hiç okumadım canım, yanlış bi yorumda bulunmayım

Bizim akrabanın kızı var şimdiden kreşe gidiyor ne giyeceğini o belirliyor daha şimdiden çocuklar için makyaj takımı almışlar prensesin her istediği oluyor , böyle böyle akşamda çıkarım ı diretir gibi ergenlikte , ergenlik demek asileşmek demek zaten , laf dinlememek demek , anlayacağınız çok zor

Bizim akrabanın kızı var şimdiden kreşe gidiyor ne giyeceğini o belirliyor daha şimdiden çocuklar için makyaj takımı almışlar prensesin her istediği oluyor , böyle böyle akşamda çıkarım ı diretir gibi ergenlikte , ergenlik demek asileşmek demek zaten , laf dinlememek demek , anlayacağınız çok zor

Back