• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kuzen tehdit ettikleri kız çocuğuyla 'şişe çevirip' birlikte oldu

valla diğer konu dediğiniz ne... kimler ne konuştu... bilmiyorum ama ben haberi okurken 15 yaşında kızın gece yarısı sokakta ne işi var diye düşündüm, sonuçta düz mantık baksan bile reşit bile değil, ve herşey o gece yarısı dışarı çıktığı için başına geliyor... belki daha küçük şehirlerde bu normaldir bilemiyorum ama ben küçük bi şehirde olmama rağmen gece yarısı çocuğumu dışarı bırakmazdım herhalde..
gerçi bilemeyiz belki arkadaşımda kalcam dedi belki gizlice kaçtı, belki ailesi çok cahil face mace ya da ergen kontrolünden bi haber... ki bence bu son söylediğim daha olası...

O konu cok farkliydi kakao. Onda tecavuze uğramıştı kiz. Rizasi dışında olmuştu yani
tatlım elbette farklıydı bizde daha doğrusu kendi adıma konuşayım o konunun içinde te işte bende bu konuya parmak basmıştım madalyonun diğer yüzüde var hatunlar demiştim.. anlaşamadığımız neresi. ve defalarcada anlattım işte çıktı karşımıza ne demek istediğimi anladınmı nicki.. çok karşılaşıyorum bu tarz davranışlarla erkek milleti zaten öküz duygudan yoksun kızlarımız ,hatunlarımız dikkatli olacak demek fena bişeymi inanmayacaklar, kanmayacaklar akıllı olacaklar demenin neresi onaylamak be tatlım..

valla diğer konu dediğiniz ne... kimler ne konuştu... bilmiyorum ama ben haberi okurken 15 yaşında kızın gece yarısı sokakta ne işi var diye düşündüm, sonuçta düz mantık baksan bile reşit bile değil, ve herşey o gece yarısı dışarı çıktığı için başına geliyor... belki daha küçük şehirlerde bu normaldir bilemiyorum ama ben küçük bi şehirde olmama rağmen gece yarısı çocuğumu dışarı bırakmazdım herhalde..
gerçi bilemeyiz belki arkadaşımda kalcam dedi belki gizlice kaçtı, belki ailesi çok cahil face mace ya da ergen kontrolünden bi haber... ki bence bu son söylediğim daha olası...
bunu diğer konuda deseydin topa tutulurdun yada sen chessin tutulmayabilirdinde. o_Oo_O

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...seslenecek-mesafedeydim.903409/#post-45098297

Konu bu chess. Çok ilgisi yok yani. 19 yaşındaki kızla 15 yaşındaki bir değil. Ve olaylar bambaşka.

aslında en mantıklısı çocuklar ergenlikten çıkana kadar evdeki interneti iptal etmek. sosyal hesapları yasaklamak

Allahım sen kizlarimizi kardeşlerimizi kolumuzu komsumuzu koru Yarabbi böyle pis işlerden

adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyorsan tyecavüzcülerin sapıkların katillerin kapkapçıların vs.cirit attığı bi dünyada yaşıyorsan 15 yaşın da 19 yaşında da 40 yaşında da kadınsan aynı.katiller sapıklar biyolojik yaşa bakmıyorlar

aminn.kimse edemezzz diyip çocuklarımızı başı boş bırakmamak lazım.
bir kızım var 13 yaşında şu an ergenlik durumunda dehşet asi
çok korkuyorum Rabbim hiç bir anne babaya bu acıları yaşatmasın.
o kız cocuğu ömür boyu o leke ile yaşayacak.
aklından asla silinmeyecek.

bir kızım var 13 yaşında şu an ergenlik durumunda dehşet asi
çok korkuyorum Rabbim hiç bir anne babaya bu acıları yaşatmasın.
o kız cocuğu ömür boyu o leke ile yaşayacak.
aklından asla silinmeyecek.
haklısın çok zor dönemdeler.rabbim kızınıza iyi yazılar yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın

bu tür yaratıklara çok ama çok ağır cezalar verilmesi şarttttttttttt
ama yıllardır olan olaylara baktığımız zaman bu tür eylemleri yapan canilerin
bir tek maaşa bağlanmadıklarını görüyorum.
şehriban kızımızın meme uçlarını bile kesmişlerdi.ne oldu ellerini kollarını sallayarak ç.ıktılar
1-2 sene içinde...

bu tür yaratıklara çok ama çok ağır cezalar verilmesi şarttttttttttt
ama yıllardır olan olaylara baktığımız zaman bu tür eylemleri yapan canilerin
bir tek maaşa bağlanmadıklarını görüyorum.
şehriban kızımızın meme uçlarını bile kesmişlerdi.ne oldu ellerini kollarını sallayarak ç.ıktılar
1-2 sene içinde...
kesinlikle ağır ceza şart bir iki idam bu canice düşüncelileri durduracaktır.

Back