tatlım elbette farklıydı bizde daha doğrusu kendi adıma konuşayım o konunun içinde te işte bende bu konuya parmak basmıştım madalyonun diğer yüzüde var hatunlar demiştim.. anlaşamadığımız neresi. ve defalarcada anlattım işte çıktı karşımıza ne demek istediğimi anladınmı nicki.. çok karşılaşıyorum bu tarz davranışlarla erkek milleti zaten öküz duygudan yoksun kızlarımız ,hatunlarımız dikkatli olacak demek fena bişeymi inanmayacaklar, kanmayacaklar akıllı olacaklar demenin neresi onaylamak be tatlım..O konu cok farkliydi kakao. Onda tecavuze uğramıştı kiz. Rizasi dışında olmuştu yani
bunu diğer konuda deseydin topa tutulurdun yada sen chessin tutulmayabilirdinde.valla diğer konu dediğiniz ne... kimler ne konuştu... bilmiyorum ama ben haberi okurken 15 yaşında kızın gece yarısı sokakta ne işi var diye düşündüm, sonuçta düz mantık baksan bile reşit bile değil, ve herşey o gece yarısı dışarı çıktığı için başına geliyor... belki daha küçük şehirlerde bu normaldir bilemiyorum ama ben küçük bi şehirde olmama rağmen gece yarısı çocuğumu dışarı bırakmazdım herhalde..
gerçi bilemeyiz belki arkadaşımda kalcam dedi belki gizlice kaçtı, belki ailesi çok cahil face mace ya da ergen kontrolünden bi haber... ki bence bu son söylediğim daha olası...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...seslenecek-mesafedeydim.903409/#post-45098297valla diğer konu dediğiniz ne... kimler ne konuştu... bilmiyorum ama ben haberi okurken 15 yaşında kızın gece yarısı sokakta ne işi var diye düşündüm, sonuçta düz mantık baksan bile reşit bile değil, ve herşey o gece yarısı dışarı çıktığı için başına geliyor... belki daha küçük şehirlerde bu normaldir bilemiyorum ama ben küçük bi şehirde olmama rağmen gece yarısı çocuğumu dışarı bırakmazdım herhalde..
gerçi bilemeyiz belki arkadaşımda kalcam dedi belki gizlice kaçtı, belki ailesi çok cahil face mace ya da ergen kontrolünden bi haber... ki bence bu son söylediğim daha olası...
hah bende bunu arıyordum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...seslenecek-mesafedeydim.903409/#post-45098297
Konu bu chess. Çok ilgisi yok yani. 19 yaşındaki kızla 15 yaşındaki bir değil. Ve olaylar bambaşka.
Aminn meleğimRabbim sen evlatlarımızı koru dünyanın çivisi çıkmış durumda.
aminn.kimse edemezzz diyip çocuklarımızı başı boş bırakmamak lazım.Rabbim sen evlatlarımızı koru dünyanın çivisi çıkmış durumda.
bir kızım var 13 yaşında şu an ergenlik durumunda dehşet asiaminn.kimse edemezzz diyip çocuklarımızı başı boş bırakmamak lazım.
haklısın çok zor dönemdeler.rabbim kızınıza iyi yazılar yazsın iyi insanlarla karşılaştırsınbir kızım var 13 yaşında şu an ergenlik durumunda dehşet asi
çok korkuyorum Rabbim hiç bir anne babaya bu acıları yaşatmasın.
o kız cocuğu ömür boyu o leke ile yaşayacak.
aklından asla silinmeyecek.
amin arkadaşım rabbim herkesin evladını korusunhaklısın çok zor dönemdeler.rabbim kızınıza iyi yazılar yazsın iyi insanlarla karşılaştırsın
kesinlikle ağır ceza şart bir iki idam bu canice düşüncelileri durduracaktır.bu tür yaratıklara çok ama çok ağır cezalar verilmesi şarttttttttttt
ama yıllardır olan olaylara baktığımız zaman bu tür eylemleri yapan canilerin
bir tek maaşa bağlanmadıklarını görüyorum.
şehriban kızımızın meme uçlarını bile kesmişlerdi.ne oldu ellerini kollarını sallayarak ç.ıktılar
1-2 sene içinde...
evet en önemlisi bu zatenKeşke bu kızın ailesiyle daha sıkı bağları olsaydı!
çok ağır şeyler yazmak istiyorum ama kendime hakim olmam lazım.kesinlikle ağır ceza şart bir iki idam bu canice düşüncelileri durduracaktır.
şimdi şimdi ağır cezalar verilmeye başlandı işte çocuğa eziyet eden üvey anne gibi,, özgecanın katilleri gibi, emsal cezalar çok ağır olmalı çok .çok ağır şeyler yazmak istiyorum ama kendime hakim olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?