Esimin bir isi yok ve iki dairesi olmasina ragmen tapusu yok.bunlara ragmen tazminat ödetirler mi?isi yoksa nafaka?
Kira mı alıyor.
İspatlayabilmeniz gerekiyor..
Ayrıca işsiz çalışmıyor olması nafaka ödememesine sebep değil diye biliyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimin bir isi yok ve iki dairesi olmasina ragmen tapusu yok.bunlara ragmen tazminat ödetirler mi?isi yoksa nafaka?
Evet ama kira sözlesmesi kardesinin üzerinde,tapuda...Kira mı alıyor.
Ayrıca işsiz çalışmıyor olması nafaka ödememesine sebep değil diye biliyorum ben.
Kira mı alıyor.
Evet ama kira sözlesmesi kardesinin üzerinde,tapuda...
Benim akrabalar varŞahit yok mu hiç
benim eski eşte işsiz bilerek çalışmıyor. aylık 300 tl nafaka var iki çocuğum için komik bi rakam. nafaka ceza davası açtık 3000 tl birikti ödemiyor. hakim hapis cezası vermedi icra başlatılsın dedi ama çalışmadığı için alacak hiç birşeyi yok ne alıcam ki..
biriksin bakalım birkaç yıl sonra bu mebla birikecek ve hakim o zaman hapis cezası verecek ödemedende çıkamayacak hapisten
Benim akrabalar var
Kizlar su anda esimle bosanma asamasindayim.7 yillik evliliğin son 4 yili fiziksel,ekonomik siddetin en agir sekilde yasandigi ve artik sabrimin bitirerek,katlanarak gecirdim.esim sevgisiz,saygisiz,beni düsmani olarak gören,deger vermeyen,bana herseyi cok gören lokmama kadar konusan biriydi.hamileyken bile siddet gördüm,gerisini siz düsünün.ve yine siddet gördüm ve bosanmaya karar verdim.
Ama iki kücük kizim var.onlara yetebilir miyim?sorumsuz bir baba yerine, tüm gayretimle onlara güzel bir yasam sunabilir miyim?korkularim var.bana cesaret verin lütfen...
yavrumm canım 4 yaşında ki bi yavrunun sinir krizine girmesiannesini o halde görmesi çok acı verici. boşanmalısın kendin için ve yavrularım içinBüyük kizim 4 yasinda ve son olayda baba anneme vurma diye cildirdi.kizimin beni o halde görmesi beni bu karari almam gerektigini gösterdi...
sen beni anlatmissin arkadasim.rabbim yardimcin olsuun .benimde bir cocugum var bende dusunuyorum bosanmk zor.ama ilerde daha zor ben bunu anladim sakat kalmak istemiuorum .ya da ilerde iki cocukla sokakta kalmk .sen bikgilerini benimle paylas arkadasim buna ihtiyacim var yakinda bende konu acacagim cook yakinda.Sagolun...ben eski esime yakinda bosanacagim icin eski diyorum.cocuklari asla görüstürmek istemiyorum bosandiktan sonra.
sen beni anlatmissin arkadasim.ayni senin yasadiklarini yasayan beni.. rabbim yardimcin olsunn zooor.ins gecer ayni benim yavrumda boyle soyledi anneme niye vuruyorsun diye ama benimki cook kucuk.iki bucuk yasinda .benim darp raporum yok ama ins herseyi kanitlarim cook yakinda konu acacagim zaten.sen neler yasrsan banada anlat arkdasim fikre tecrubeye ihtiyacim var benim.Sagolun...ben eski esime yakinda bosanacagim icin eski diyorum.cocuklari asla görüstürmek istemiyorum bosandiktan sonra.
ben kac kere mesaj attim niye gitmiyor acabaDarp raporu aldim tazminat davasi acicagim ama hicbirseyi olmayan biri kendisi.ödeyemezse hapse atilir mi?nafska davasi da acicam kendisine.cünkü yillarimi,umutlarimi tükketti bu evlilikle...
oldu simdiben kac kere mesaj attim niye gitmiyor acaba
bende gorustirmucem her gorustugunde yara almasin yavrum aci cekmesin ne faydasi var bir iki gun gorusmus .konu sahibi sana her konuda tam destek veriyorum arkandayim.Sagolun...ailem artik tam destek bana...
Evli oldugum yedi sene boyunca karin tokluguna yasayip,üstüne altinlari verdim.hapis hayati yasadim cocuklarla.yedigim ekmek konusuldu.siddet,hakaretle gecti.
Kisaca lüks bir hayat olmadigi gibi iyi biri yoktu yanimda.bu daha da kötü...
Daha ne bekliyorsunuz sizi öldürmesini mi Bir an önce rapor alın.bende oylwyim hergun hakaret yediklerimi sayiyor bir kurus harclik vermiyor.surekli namussuz diyor yavrumda ogrenmis ikide bir onin soylediklerini soyluyor.gecen alisverise gottik gezmeye gittik sadece coxugumla bize verdigi para 4 tl inanain sok oldum ya .dort tl ye ne olur alalh askina.tl dedigim dolar .ama b7rda o paraya ne oluyo hicbirsey.. heryonden bizi sikibt8ya sokuyor dayak var zaten kolum mor suanda
arkadasim haline sukret bence herseyi yapiyor .hangi erkek ilgili ki .sana hakaret yok dayak yok bazi seyleri de idare etmek lazim canim birde sana arabanin anahtarini veriyor daha ne istiyoesun.sunu unutma asla 4 4 luk bir es bulamazsin her insanin muhakkak vardir eksileri.sana bakiyo tatli yaptiginda iltifat ediyo ona sukur napxan .SIK SIK SENİ SEVİYORUMLAR HAVADA UÇUŞMUYOR AÇIKCASI ...BİRAZ BENCİL RAHATINA DÜŞKÜN Bİ İNSAN KENDİSİ.YEMEKLERİMİZ EĞLENCELİDİR SIKSIK KAVGADA ETMEYİZ.SESİNİ YÜKSELTMEZ KÜFÜRLÜ KONUŞMAZ.SADECE BİLGİSAYAR OYUNU OYNUYOR BÜTÜN GÜN Bİ KADIN OLARAK İLGİSİZ KALIYORUM.İLTİFATLAR GENELDE ONUN ÇOK SEVDİĞİ YEMEKLER TATLILAR YAPILINCA ....PEK KONUŞMAZ SOHBET ETMEZ ...BENDE TEREDDÜT YAŞIYORUM AYRILMA KONUSUNDA ELBETTE ...BELKİDE ÇOK ŞEY BEKLİYORUM BİLMİYORUMKİ...GEÇEN Bİ ARKADAŞ EŞİNDEN ARABAYI İSTEMİŞ ODA BENİ ÖRNEK ALIP ALMADIĞINI SORMUŞ ANAHTARI VERMEMİŞ.BEN AKANS IN EŞİNE BENZEMEM KAFANA GÖRE BİNİP GİDEMEZSİN DEMİŞ .ANAHTAR BENDE DURUR BEN İSTEDİĞİMDE BİNER GİDERİM AMA DUYGUSAL BOŞLUKLAR YAŞIYORUM...