iki kücük cocukla bosaniyorum...

arkadasa katılıyorum millet 1 iyi niyetle geliyosa 3 lafa gelir, babamın taziyesinde bile öyleydi, 1 sene oldu hala taziyeye gelelim diyolar düşün peki gelsinler ona da laf yok ama soruyorlar nasıl öldü nasıl oldu yahu acaba bizim içimiz kaldırıyor mu anlatmayı, bide laf türemiş güya babam intihar etmiş hadi bakalım laf nerden çıktı diye soruştursam bulurum ama başım belaya girer, dilerim o yılan dilleri boyunlarına dolansin
Başın sagolsun tekrar..

Gerçekten insanlar böyle adım kadar eminim ki sirf meraklarindan gelip iki Uzulmus numarasi yaparak yarınki dedikodu malzemesi için veri toplama derdinde bir çoğu..

Konu Sahibi kendine değer ver kimseye birsey anlatıp daha fazla hirpalama kendini elalem sana niye evleniyorsun diye sordu mu ? Hayır birak millete açıklama yapmayı sarıl Evlatlarına otesinin canı cehenneme

Canım arkadaşım
Evvela güçlü ol ve Allah'a sığın çünkü hiçbirinizin Allah'tan başka desteği yok hani demişsin ya kızları babasız yetiştirebiliri miyim acaba diye emin ol daha güzel yetîştirirsin
Eşim 2 yıllığına diye yurt dışı görevine gittiğinde büyük kızım 3 yaşında küçük kızım 6 aylıktı onlara sadece rabbimin yardımıyla ben baktım tam 9 sene oldu dışarda eşim 6 ayda bir gelip 15 gün kalıp dönüyor ki o 15 gün de fitil fitil burnumdan geliyor sırf maddi refahı için boşanmıyorum çünkü boşanırsam kızlarıma bu maddi refahı sağlayamam 6 ayda bir 15 günlük bu eziyete katlanıyorum şu an 3 kızım var 26 yaşından beri kızlarımla yalnız yaşıyorum sadece Allah'a sığındım sence benim boşanmış veya kocası ölmüş dul bir kadından ne farkım var
Kısacası canım yaparsın inan yaparsın nafaka talep et işe gir evlatlarına Gül gibi bakarsın yavruların senin şiddet gördüğüne şahit olmasın onlar zaten minicik verirsin yerler giydirirsin giyerler maddiyatdan ziyade ilk ihtiyacları güven ve huzur ortamında sevgiyle büyümek elbette maddiyatdan da çok ihtiyacının olduğu günler gelecek kızlarının ama o zamana kadar sen maddi olarak toparlanmış olacaksın
Değersizlik hissine gelince bunu sana aşılayan eşin canım onun tavır ve davranışları sözleri sana bunu alışıyor bende yaşadım ilaç desteği aldım şimdi onun söz ve tavırlarını zerre kadar önemsemiyorum işte toplum gözünde evli miyim evliyim
Senin için doğru bir örnek olmayabilirim bilmiyorum ama demek istediğim sen bir annesin ve bir anne on çocuğa bile bakabilir
Allah yardımcın olsun ne zaman istersen özelden bana yazabilirsin

herkes kendi çektiğini bilir bebek kaç aylık bu arada, ilaç kullanma konusunda fayda zarar şeklinde düşünmeni salık veririm 6 aydan büyükse en azından 6 ay emdi der başlarsın ilaca çünkü psikolojin düzgün olmayıp çocuklara elinde olmadan bağırıyosan bu da ruhlarında yara açar

arkadasa katılıyorum millet 1 iyi niyetle geliyosa 3 lafa gelir, babamın taziyesinde bile öyleydi, 1 sene oldu hala taziyeye gelelim diyolar düşün peki gelsinler ona da laf yok ama soruyorlar nasıl öldü nasıl oldu yahu acaba bizim içimiz kaldırıyor mu anlatmayı, bide laf türemiş güya babam intihar etmiş hadi bakalım laf nerden çıktı diye soruştursam bulurum ama başım belaya girer, dilerim o yılan dilleri boyunlarına dolansin
Canım ya inan şimdi haberim oldu başın sağ olsun mekanı cennet olsun babanın nur içinde yatsın

kızlar önemli bir sey sorucam.ben darp raporu aldım ve raporda korkak ürkek kendini salmış yazıyordu ve beni adli tıptan hastanenin psikiyatr servisine göndrdiler.psikiyatr ise bana bir ilaç yazdı.simdi sunu sormak istiyorum.bu durumda psikolojisi bozuk felan diye çocuklarımı alırlar mı? cok korkuyorum kızlar

Büyük kizim 4 yasinda ve son olayda baba anneme vurma diye cildirdi.kizimin beni o halde görmesi beni bu karari almam gerektigini gösterdi...
çok üzüldüm yaa yavrum benim 4 yaşındaki çocuğun sinir krizi geçirmesi değil, hangi oyuncağımla oynasam diye düşünmesi gerekir. Merak etmeyin sizin sağlayacağınız ortam kat kat iyi olacaktır.

çok üzüldüm yaa yavrum benim 4 yaşındaki çocuğun sinir krizi geçirmesi değil, hangi oyuncağımla oynasam diye düşünmesi gerekir. Merak etmeyin sizin sağlayacağınız ortam kat kat iyi olacaktır.
kızımda tırnak yeme ve uykuda diş gıcırdatma var.bir de çok gergin,öfkeli ve söz dinlemez.

Doğru bir karar verdiğine eminim..Çunkı bu şiddet ilerde maalesef çocuklarına da yapılmaya baslayacaktı ve acın katlanacaktı..Aılen arkandaysa bı dakıka dusunmeden kurtul ve nafaka almadan boşanma derım..İnşallah hayırlı olur.

Doğru bir karar verdiğine eminim..Çunkı bu şiddet ilerde maalesef çocuklarına da yapılmaya baslayacaktı ve acın katlanacaktı..Aılen arkandaysa bı dakıka dusunmeden kurtul ve nafaka almadan boşanma derım..İnşallah hayırlı olur.
Ailem bi yanimda bir degil.onlar bir net olsa anlayacagim

nafaka ve tazminat isteyin. güvenebileceğiniz bir avukata danışın.
avukatlık bürosunda çalışıyorum ve sizin durumunuzda olan bir eşin zor durumda kaldığını görmedim. Allah yardımcınız olsun

nafaka ve tazminat isteyin. güvenebileceğiniz bir avukata danışın.
avukatlık bürosunda çalışıyorum ve sizin durumunuzda olan bir eşin zor durumda kaldığını görmedim. Allah yardımcınız olsun
Esimin bir isi yok ve iki dairesi olmasina ragmen tapusu yok.bunlara ragmen tazminat ödetirler mi?isi yoksa nafaka?

O adamın nıkahından Resmen de Dinen de düşte nasıl düşersen düş bacım. O adamla aynı evde kalma da nerde kalıyorsan kall ! Çok sinirlendim şu annn. Ama ALLAH Muhakakk karşılığını verecektir o kocana yaptıklarının...:mad: ALLAH'ın cömertliğinin hududu olmadığı gibi Adaletinin de hududu yoktur. İnançlı,sabırlı ve duakar olamaya çalış..Çok zor bir dönemdesin :/ Ama her zaman boşandığında hayatının daha da güzel olacağını,çocuklarınınmutlu,şiddet olmayan ortamda büyüyeceğini snein hayatının daha da düzene gireceğini düşün..

O adamın nıkahından Resmen de Dinen de düşte nasıl düşersen düş bacım. O adamla aynı evde kalma da nerde kalıyorsan kall ! Çok sinirlendim şu annn. Ama ALLAH Muhakakk karşılığını verecektir o kocana yaptıklarının...:mad: ALLAH'ın cömertliğinin hududu olmadığı gibi Adaletinin de hududu yoktur. İnançlı,sabırlı ve duakar olamaya çalış..Çok zor bir dönemdesin :/ Ama her zaman boşandığında hayatının daha da güzel olacağını,çocuklarınınmutlu,şiddet olmayan ortamda büyüyeceğini snein hayatının daha da düzene gireceğini düşün..
Avukat onu aramis gecen hafta anlasmali bosanalim tazminat ve nafaka istemesin demis hala para para diyor...

X