Doğuma Hazırlık iki küçük çocuğu olanlar [bebek arabası] dışarıya çıkma sorunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
202
6
hayırlısıyla 19 temmuzda kızım olacak oğlumda o zaman 19 aylık 10 günlük olacak
şu an kullandığım araba nuna pepp çok memnunum,
hem taşıması, tekerlekleri çok iyi adeta kayıyor,kibarlığından dolayı alışverişte her yere giriyor
ama şimdi iki çocukla nasıl çıkıcam diye düşünüyorum nunanın ana kucağını alıp arabaya takıp bebeği onunla taşısam oğlum yürürken yorulmaz mı [şu an yürümeyi çok seviyor parkta sokakta koşturuyor ama kıssa mesafeler] özel aracımız var fakat hafta içi kendim markete eczaneye illa ki ihtiyacım olacak
Sorum şu benim gibi 2 yaş yada daha az arayla çocuk sahibi arkadaşlar ikiz bebek arabasını alsam onlarda galiba çok hantal olur gibi araştırmadım gerçi şimdiki arabam gibi kaliteli olanıda çok pahalıdır kafam karışık cevaplarınızı bekliyorum

Bende ayni konuyu dusunuyorum canim.2 yasinda kizim var ve arabayi hic sevmezken yeni yeni araba sevgisi basladi.her disariya cikisimizda dusmesine bakmadan icine yerlesiyor.bide yolda gelecek olan da var.ikiz arabalarina bakiyorum,hele su yanyana olanlar tam felaket.yakin zamanda istanbula gitmistik.oralarda bile cogu turnike ve otobusun kapisindan gecemedi bizim tekli araba,bide ciftlileri hic dusunemiyorum.bakalim o zamana kadar ikimizde gonlumuze gore bisey buluruz insallah:)

Benim kizimda 19 aylik. Hic bunu dusunmemistim.

Artik ne alirsak babamiz alir. Tek basima disari zaten cikamam. Cocuk 6 aylik filan olana kadar. Babamiza bagli olacaz herhalde

Buggyboard deniyor.ya da ikinci cocuk/kardes aparati. Bebk arabaniza monte edilen bi urun. Tr de var midir bilmiyorum. Internetten arastirabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…