• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket iki kisiye ayni anda asik olmak mumkunmu?

iki kisiye ayni anda asik olmak mumkun mu ?

• mumkun

OY: 22 28,2%
  • mumkun degil

OY: 56 71,8%

• Ankete Katılan
    78
aslında mantığım olmaz öyle şey diyor ama yaşananları görünce hiçbirşey için kesinlikle olmaz dememek gerek diye düşünüyorum.sanal aşklar,aldatmalar... yaşanabiliyorsa aynı anda iki hatta üç kişiye bile aşık olunabilir yani.
ama ben kendimi öyle bir durumda düşünemiyorum.

Bence ikisinide sevmiyordur olurmu canım bir kalpte iki kişi.

Bence hayir..Eger iki kisiye asik oldugunu saniyorsa kisi,aslinda ikisine de asik degildir.Hadi birine asik diyelim,digeri kesinlikle hoslantidir.Hal ve hareketlerinden,oturusundan,tarzindan etkilenmedir.

Birisi Aşik Olduğuu Sandiğin Diyeriyse Aşkindir Birni Herşeğiyle Sevebiliyorsan Bu Aşktir Birinin Hatalarini Bulup Onun Yaninda Olmasini Istiyorsan Bu Alişkanliktir

kesinlikle olamaz bencede..insan birine aşıkken nasıl aynı duyguları bi başkası için hissedebilir..zaten başka birini düşünebiliyorsa o aşk değildir ki..saçma bence..

valla bence bunu erkek forumda sormak lazım 1 ,3,5,7,9...
nasıl oluyo bilmem ama görüyos işte oluyo ama bunun adı aşk oluyomu orası tartışılr

aynı anda iki kişiye aşık olunmaz, birinden birine sadece faydalanma olarak tabir edilir bence.. yani ikisiyle aynı anda çıkan kişi dier kız veya erkekgi yedekte tutmasıdır :1closedeyes: Allah kımsenın basına vermesın...

ya ayran gönüllüsündür,ya da aşk değil hoşlanmadır adı...
iki kişiye aynı anda aşık olamaz insanşakkıdı

Hiç mümkün görünmüyor bana. Aşk o kadar dolu, o kadar coşkulu bir his ki bunu aynı anda
iki kişi için hissetmek olmaz bence.

Bence de iki kişiye aynı anda aşık olunmaz .Ama kişi daha önce birini sevmiştir , sonra başka birine aşık olmuştur .İlk sevdiği kişi kalbinde bir yerlerde kalır .Ama aşk dersek aynı derecede olmaz.Geçmişte kalan sanırım tatlı bir anıdır.

Aşık olunca insanın gözü hiçkimseyi görmüyoo kaldıki bir başkasına daha nasıl aşık olunur :1no2:

Back