İki kişilik özel yurt yardım edinnnnnnn

usenmeyen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
66
0
Aslında tek kişilik istiyordum ama parası fazla geldi aileme iki kişilik düşünmek zorunda kaldım eşyalarımı asla paylaşamam ya birde kötü biri gelir diye korkuyorum ya pis biri gelirse yada çok laubali ya bide ben çekirdek ve sakız sesine asla dayanamam ya gıcık biri gelirse korkuyorum kızlar yardım edin

cnm yurtta kalınca insan her şeye alışıyor.. Ayrıca yalnız olunca yurtta çok sıkılıyor insan. Anlaşamadığn biri olursa değiştirirsn odanı yurt memureleri yardımcı oluyor..

canım bak ben bu konuda çok dertliydim ilk sene oda arkadaşım gecenin köründe ışık açar uyandırır.sabahları nerdeyse yüzüme sıkardı deodorantını,tv desen hep açık dursun arkadaşları gelsin laklak yapsın herneyse çok uzatmıyım kabus gibiydi.sonra düşündüm ilk senem diye sessiz kalmışım o da istediğini yaptı.bi dahaki sene yeni arkadaşımla arama mesafe koydum dedim ki benim isteklerim sunlar seninde varsa söyle.eşyalarımı izinsiz alamaz arkadaşlarımız izinsiz gelemez ve aramızda birbirimize saygı var. yanı derimki en başından konuş isteklerini ve kesinlikle çok samimi olma =)

bende katılıyorum erken tedbir almak şart ilk yılımda öle olmuştu ama hemen singal veriyorum söylüyorum yüzlerine direk hiç içime atmıyordum .d

kızlar kural koyuyorsunuz da çiğneyen çiğniyor ,tartışsanda çözümü yok ben de tek kişilik oda arıyorum da bakalım.. gerçekten oda arkadaşı şans işi ,hele birde temizlik konusu var

kaldığın terde temizlik sana mı ait?
ben 6 kişilikte kalıyorum mesafe korunduktan sonra çok eğlenceli eve gelince sıkılıyorum hatta.
kiiii insanlarla yüz göz olmayı hiç ama hiç sevmeyen biri olarak

kaldığın terde temizlik sana mı ait?
ben 6 kişilikte kalıyorum mesafe korunduktan sonra çok eğlenceli eve gelince sıkılıyorum hatta.
kiiii insanlarla yüz göz olmayı hiç ama hiç sevmeyen biri olarak
Bikaç apartta kaldım her birinin farklı uygulaması vardı, şimdi de 3 kişilik bir odada kalacağım temizlik onlara ait ama kızlar alışkanlık olarak erkeklerden daha pis olabiliyor

evet neler görüyor bu gözler..
kendi ailende bile olsa hoş karşılayamayacağın şeyleri yabancı insanların yapmasını mide kaldırmıyor
her rahatsız olduğunda çekinmeden dile getirince anlıyorlar anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…