iki kesem var :O)

enigma_33

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
714
26
Merhaba arkadaşlar hiç burada size birşeyler yazacağım aklıma gelmezdi genelde zayıflama ve saç rengi konusundaki platformlarda sizlerle sohbet ederdim...
33 kilo verdim bunuda yine burada paylaşayım:O)
120 kilodan 87 kiloya düştüm bir 10 kilo daha verip anne olmayı düşünüyordum ve süpriz bir şekilde 2 mart 2012 den sonra adet görmedim...
25 günde bir yani 26.gün akşam 4 gibi adet olduğum için 27 martta sanırım gebeyim dedim kendi kendime..
28 marta idrar testi yaptım ve ikinci çizgim silik çıktı...
ben ilk kez gebelik testi yaptığım için negatif sandım meğersem gebelik yeni oluşunca silik çıkarmış o zaman öğrendim...
29 martta kan testi verdim...
30 martta da sonuc beta 680,6 olarak aldım...
sağlık ocağındaki dr um gebeliğimin henüz öğrenilmesinin çok erken olduğunu döyledi insanlara 25 günde bir düzenli saat 4 gübü adet olduğumu anlatmam çok zor oldu neden herkezin 28 günde bir adet olması gerektiğinde ısrar ettiklerini de anlamış değilim :O)
dr.yanindaki ebe hemşire dış gebelik için kadın doğum dr.umla görüşmem gerektiğini söyledi aldımı beni bu kez bir huzursuzluk...
hemen 30 mart günü acil olarak kadın goğum drumdan randevu aldım ve gittim göründüm dr kjan testimin sonucuna bakarak henüz üç haftalık ulrtasyonda göremeyiz dedi ve 6 nisan a (yani geçen hafta cumaya) randevu verdi...
ben dr umu 1,5 saat bekledim sinir krizi geçiriyordum az daha yani dış gebelik mi değil mi kese varmı diye beklerken........ dr iki kese var deyince öylesine şaşırdım ki anlatamam eşimde benimle aynı şoku yaşadı ve çok şaşkınız bir kesem diğerine göre biraz daha küçük..
dr iki hafta sonra için randevu verdi...
yani bir kesenin olup olmadığını öğrenecem diye çatlarken iki keseyle karşılaşmak çok şaşırtıcıydı ve bu arada tansiuyonum 16 ya 10 çıktı dr çok tehlikeli olduğunu söyledi ama ben normalde tansiyon sorunu yaşamadığım için bu değerlerden de hiç anlamazdım...
2 saat sonra tansiyonumu ölçtüm ve 12 ye 7 çıktı aynı şekilde 3 gündür tansiyonumu ölçüyorum genel olarak 13-7 12-7 gibi çıkıyor takip edeceğim tabiiki...

işte böyle kızlar inşAllah Yaradan rabbim ikisininde sağlıklı ve kucağımda olmasını nasip eder...
ben ilk kez gebelik yaşıyorum ve ilk kez böylesine garip hissediyorum...
ayrıca dr um düşük risklerinin çoğul gebeliklerde daha çok olduğunu da söyledi bilmiyorum nasıl olucak....

Hayırlı sağlıklı ve gönlüne göre olsun arkadaşım herşey,
bak daha insan onların haberini aldığında bile hızla neler neler öğrenmeye başlıyor,
Daha da öğrenip tecrübe edeceğin günler,aylar olur inşallah..
Yanlız anladığım kadarıyla henüz keseler küçük,
Biz genellikle tedavi olarak ikiz bebek sahibi olanlar embriyo trasferi 12.günü kanda test yaparız,ondan 2 hafta sonra doktor kontrolünde kalp atışlarını duyarız,
seninki de aynen bizim test yaptığımız dönemlere denk geliyor gün olarak sanırım ki,
İnşallah iki hafta sonra kalp atışlarını da sağlıkla görür,bizim gibi şanslı anneler kervanına katılırsın sen de...

Hayırlı sağlıklı ve gönlüne göre olsun arkadaşım herşey,
bak daha insan onların haberini aldığında bile hızla neler neler öğrenmeye başlıyor,
Daha da öğrenip tecrübe edeceğin günler,aylar olur inşallah..
Yanlız anladığım kadarıyla henüz keseler küçük,
Biz genellikle tedavi olarak ikiz bebek sahibi olanlar embriyo trasferi 12.günü kanda test yaparız,ondan 2 hafta sonra doktor kontrolünde kalp atışlarını duyarız,
seninki de aynen bizim test yaptığımız dönemlere denk geliyor gün olarak sanırım ki,
İnşallah iki hafta sonra kalp atışlarını da sağlıkla görür,bizim gibi şanslı anneler kervanına katılırsın sen de...

inanki hiç bir şey bilmiyorum :O)
tedavi olarak derken neyi kast ettiğini anlayamadım ben bu gün 5 hafta 3 günlük gebeyim...

tedavi derken bi de şöye bir durum var ki,öyle her kadın senin gibi saati saatine adetini olamıyor,
çok istese bile pat diye hamile kalamıyor,
her türlü alternatif yöntemler deneniyor,
aşılama,tüp bebek gibi tedavilerle hamile kalabiliyorlar,
ben kendi adıma söyleyeyim,
iş bu kadar zor ve karışıkken,senin hikayen çok ama çok sevndirici bir gelişme..
Tekrar tebrik ederim,
Şuan kalp atışları için erken olablir evet,daha net bir sonuç için 2 hafta beklemek en kesin sonucu verir bence de..

tedavi derken bi de şöye bir durum var ki,öyle her kadın senin gibi saati saatine adetini olamıyor,
çok istese bile pat diye hamile kalamıyor,
her türlü alternatif yöntemler deneniyor,
aşılama,tüp bebek gibi tedavilerle hamile kalabiliyorlar,
ben kendi adıma söyleyeyim,
iş bu kadar zor ve karışıkken,senin hikayen çok ama çok sevndirici bir gelişme..
Tekrar tebrik ederim,
Şuan kalp atışları için erken olablir evet,daha net bir sonuç için 2 hafta beklemek en kesin sonucu verir bence de..

Çok teşekkür ederim dediğin gibi kalp atışları önemli ve inşAllah duyarım...

yarın saat 15 te kadın doğum drumla randevum var inşAllah bebişlerimin ikisiin de ilk kalp atışlarını duyarım...

yarın saat 15 te kadın doğum drumla randevum var inşAllah bebişlerimin ikisiin de ilk kalp atışlarını duyarım...

öncelikle hayırlı olsun bebişlerin..suan aynı seylerı yasıoruz..gecen hafta gıttıgımde bende ıkız bebıslerım oldugnu ogrendım..bır bebişim bıras daha kucuk durumdaydı,dıgerıne gore,dusuk ıcın banada aynı sey denıldı,ılac alıorum bu yuzden...

bugun ılaclarım bıttıgı ıcın tekrar gıttım doktora,bebıslere baktıgımızda,aradakı mesafeyı tamamlamıslar,ıkısıde esıt durumda dedı doktorum,1 ay sonra tekrar cagırdı,kalp atıslarını dınletmedı,sadece gorduk atıslarını,bugun 7+6 ı cıktı..8 hafta yanı..umarım senın ıcınde hersey yolundadır.allah yar ve yardmcın olsun.....:nazar:

öncelikle hayırlı olsun bebişlerin..suan aynı seylerı yasıoruz..gecen hafta gıttıgımde bende ıkız bebıslerım oldugnu ogrendım..bır bebişim bıras daha kucuk durumdaydı,dıgerıne gore,dusuk ıcın banada aynı sey denıldı,ılac alıorum bu yuzden...

bugun ılaclarım bıttıgı ıcın tekrar gıttım doktora,bebıslere baktıgımızda,aradakı mesafeyı tamamlamıslar,ıkısıde esıt durumda dedı doktorum,1 ay sonra tekrar cagırdı,kalp atıslarını dınletmedı,sadece gorduk atıslarını,bugun 7+6 ı cıktı..8 hafta yanı..umarım senın ıcınde hersey yolundadır.allah yar ve yardmcın olsun.....:nazar:

canım inşAllah dediğin gibi dir....
bebişlerimin kalbinin attiğini görür veya duyarım....
seninkiler de hayırlı uğurlu olsun...

merhaba,

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende ikizlere hamişim. :KK49:
seni o kadar iyi anlıyorumki.
bıcırlar sürpriz yaptı bize :KK1:
hatta ben neredeyse 2. aya kadar sadece birinin kesesini ve kalp atışını gördüm.diğeri sonradan çıktı piyasaya :KK16:
geçen hafta iki kızım olacağını öğrendim. gelişimleri de iyi gidiyor çok şükür. :nazar:
sana göre biraz daha tecrübeli sayılırım.
birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
sormak istediğin birşey varsa özelden de yazabilirsin.
tekrar hayırlı olsun. görüşürüz. :KK3:

merhaba,

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende ikizlere hamişim. :KK49:
seni o kadar iyi anlıyorumki.
bıcırlar sürpriz yaptı bize :KK1:
hatta ben neredeyse 2. aya kadar sadece birinin kesesini ve kalp atışını gördüm.diğeri sonradan çıktı piyasaya :KK16:
geçen hafta iki kızım olacağını öğrendim. gelişimleri de iyi gidiyor çok şükür. :nazar:
sana göre biraz daha tecrübeli sayılırım.
birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum.
sormak istediğin birşey varsa özelden de yazabilirsin.
tekrar hayırlı olsun. görüşürüz. :KK3:

hiiiiii.....Maşallahhhh....
ne güzel bir şey bu...
inşAllah bende bu gün dr a gidince her ikisini de görürüm iki kesem vardı inşAllah ikiside duruyordur yerinde...
çok teşekkür ederim ilgin için...
konuşabilecek birinin olması çok güzel bir şey...

keselerin duruyordur yerinde.
aklına kötü şeyler getirme. ve burda bebeğimi kaybettim gibi topiklere girme olur mu.
ben kendimi baştan beri hep özel hissettim.onların bana sağlıkla geleceklerine inandım.
çok şükür şu ana kadar aksi giden birşey olmadı.
güzel düşünelim güzel olsun dimi ama. :KK49:
bugün meleklerini göreceksin ne güzel.
inan bana her muayenede büyüdüklerini görmek muhteşem bir duygu.
ben 3 hafta sonra doktora gideceğim. çoook özledim onları. keşke evde cihaz olsada sürekli baksam kızlarıma. :KK16:

:nazar: tebrik ederim ne kadar güzel iki tane yavrun olucak hayırlısıyla...içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz ..doktorlar hezaman temkinli konuşur her konuda takma kafana ...sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah :nazar: darısı başımıza:KK9:

keselerin duruyordur yerinde.
aklına kötü şeyler getirme. ve burda bebeğimi kaybettim gibi topiklere girme olur mu.
ben kendimi baştan beri hep özel hissettim.onların bana sağlıkla geleceklerine inandım.
çok şükür şu ana kadar aksi giden birşey olmadı.
güzel düşünelim güzel olsun dimi ama. :KK49:
bugün meleklerini göreceksin ne güzel.
inan bana her muayenede büyüdüklerini görmek muhteşem bir duygu.
ben 3 hafta sonra doktora gideceğim. çoook özledim onları. keşke evde cihaz olsada sürekli baksam kızlarıma. :KK16:

inşAllah didos dediğin gibi olur ve bu gün meleklerimi görürüm...
dönünce yazarım size...

:nazar: tebrik ederim ne kadar güzel iki tane yavrun olucak hayırlısıyla...içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz ..doktorlar hezaman temkinli konuşur her konuda takma kafana ...sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah :nazar: darısı başımıza:KK9:

teşekkür ederim canım inşAllah darısı başına....

arkadaşlarım dün dr randevuma gittim ve çok şükür ki iki meleğimin kalbini de duydum...
iki meleğim olucak çok şükür Yaradan Rabbimmm.....

gözün aydın canımm.
Rabbim sağ salim kucağını doldursun meleklerinle inşallah..
Darısı bizlere :)

selam kızlarrrrr
bizde ikiz bekliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

daha yakın tarihlerimiz :KK8::KK8:birbirimize yardmcı olalım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X