İki kese amaaa....

SulErzkn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
407
204
29
Geçen hafta tam beşinci haftada gittim ikiz dedi bu hafta tekrar gittim biri bebek kesesi diğeri şüpheli sıvı birikimi de olabilir dedi, başka bı doktora da gittim durumu anlattım oda ilk önce ikiz demişti sonra oda arada kaldı, bugün olduk tam 6hafta diğer keseyle ilgili de net birşey demediler, haftaya bakalım bebek oluşacak mı diğerinde dediler, kaldım muallakta... Öncesi düşükler olduğu için progestan başladılar eğer sıvı birikimiyse de tedbir almış oluruz diye. Ben ne edeyim nereye gideyim kaldım deli sorularla ...

Bunda bence beklemen gerekiyor
Benim arkadaşımda da iki kese görünmüş ama hala net değil, Bi sonraki kontrolünü bekliyor 7 haftalık Bi de

Bunda bence beklemen gerekiyor

Benim arkadaşımda da iki kese görünmüş ama hala net değil, Bi sonraki kontrolünü bekliyor 7 haftalık Bi de
Beklemekten başka bı seçenek kalmadı zaten dua bekleyiş, bunaldım biraz sadece, tek çift olması da değil konu, sağlıklı olan tekte diğeri sıvı birikimiyse zarar verir mi ki sordum olabilir tedbiren progestan başladı, değilse gebelik oluşur mu 6hafta oldu boş mu olur inşallah arkadaşınızın da hayırla sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…