- Konu Sahibi Zuhal elci
Slm arkadaşlar ben ilk hamileligimde 32.haftalikken erken dogum yaptim normal oldu bebegim iki ay kuvezde kaldi zayif ve beyin kanamasi gecirdi diye. Ve bebegim alti aylikken tekrar hamile oldugumu ogrendim ben istemiyordum esimde cok istiyordu surekli benden kavga ediyordu diye mecburen bisey diyemedim hamileligimin 25.haftasinda buyul bi korku yasayarak erken dogum yaptim bebegin kordonlari boynuna dolanmisti sezeryanla alindi bir gun yasadi vefat etti ve ben kibrista yasiyordum ordaki doktorum dogum kontrol hapi verdi kanamam cok olunca iki gun aksattim tekrar hamile kalmisim onceki ameliyatimla hamile kalmam arasinda 5 ay oldugu icin istmedim bebegi esim yine benle kavga etti tehlikem oldugunu soyleyen urfadaki doktorum en az iki sene hamile kalmamam gerektigini soylemisti ama kibristaki doktorum tehliken yok dedi hamileligm sirasinda kan sulandirici igne de kullaniyordum 19 haftalikken dikislerim patladi ic kanama gecirdim tekrar ameliyata alindim ve benden habersiz esim imza vermis tuplerim kapatilmis ve bidaha dogal yolla anne olamayacaksin dediler simdi de esimle bosaniyorum benden sogudu ve ben burdaki doktorlara gidince tuplerin acilmaz acilsada hamile kalman zor dedi sizde de boyle bisey varmi