• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kere erken dogum la sezeryana alinarak ikinci sezeryanimda tüplerim baglandi

Zuhal elci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Slm arkadaşlar ben ilk hamileligimde 32.haftalikken erken dogum yaptim normal oldu bebegim iki ay kuvezde kaldi zayif ve beyin kanamasi gecirdi diye. Ve bebegim alti aylikken tekrar hamile oldugumu ogrendim ben istemiyordum esimde cok istiyordu surekli benden kavga ediyordu diye mecburen bisey diyemedim hamileligimin 25.haftasinda buyul bi korku yasayarak erken dogum yaptim bebegin kordonlari boynuna dolanmisti sezeryanla alindi bir gun yasadi vefat etti ve ben kibrista yasiyordum ordaki doktorum dogum kontrol hapi verdi kanamam cok olunca iki gun aksattim tekrar hamile kalmisim onceki ameliyatimla hamile kalmam arasinda 5 ay oldugu icin istmedim bebegi esim yine benle kavga etti tehlikem oldugunu soyleyen urfadaki doktorum en az iki sene hamile kalmamam gerektigini soylemisti ama kibristaki doktorum tehliken yok dedi hamileligm sirasinda kan sulandirici igne de kullaniyordum 19 haftalikken dikislerim patladi ic kanama gecirdim tekrar ameliyata alindim ve benden habersiz esim imza vermis tuplerim kapatilmis ve bidaha dogal yolla anne olamayacaksin dediler simdi de esimle bosaniyorum benden sogudu ve ben burdaki doktorlara gidince tuplerin acilmaz acilsada hamile kalman zor dedi sizde de boyle bisey varmi

Bütün bunları yaşamışsınız, boşanıyoruz diyorsunuz...

Tek sorununuz tekrar çocuk sahibi olup olamamak mı?

Eşinizi boşanmaktan vazgeçmek için mi tekrar hamilelik düşünüyorsunuz?

Yoksa şimdiden ikinci evliliği mi düşünüyorsunuz?

Valla boyle birseyi dinlesem tv de falan hikaye derdim.. gercekten bu kadar cahil insanlar varmi ya birak bosa git su adami cocuk falan dogurma cok istiyorsa kendisi dogursun siğ beyinli

İlk bebegimi elimden aldilar bosanma surecindeyim esimde bana cocugu gostermem diyor burdaki doktorlarda bosanmadan once tuplerin acilsada hamile kalma oranin cok düşük dedi

Alirisn cocugunu ise falan gir anasida danasiyla naparsa yapsin cahiller ay cok sinirlendim gercekten insallah adam kisir olurda anasida torun bulamaz tovbe yarabbim ya bana zorla beddua verdiyorlar

İc kanama gecirdim diye dikiśimi cok attilar ve normal sezeryan olmadim 35 dikis atildi gobekten aşagiya kadar eski usul yapildi dikisim doktorlar boyle bir vakayla ilk kez karşilasiyoruz dediler sirf evliligimi kurtarmak icin herseye katlandim. Ama bu kapanan tuplerin bidaha acilmamasi hakkinda doktorlar detayli bilgi vermedi ancak tup bebek tedavisi ile olur dedi

Kizim suan 3 yasinda bir hafta sonra mahkememiz var cocugu istersen seni öldürürz dediler yinede istedim cocugu halasina anne diyormus alti aydir cocugumu gostermiyorlar bana bundan 7-8 ay evvel doktora gittigimde de boyle diyince tam yıkıldım.

İc kanama gecirdim diye dikiśimi cok attilar ve normal sezeryan olmadim 35 dikis atildi gobekten aşagiya kadar eski usul yapildi dikisim doktorlar boyle bir vakayla ilk kez karşilasiyoruz dediler sirf evliligimi kurtarmak icin herseye katlandim. Ama bu kapanan tuplerin bidaha acilmamasi hakkinda doktorlar detayli bilgi vermedi ancak tup bebek tedavisi ile olur dedi

Hala tüplerin açılması derdinde kadın...
:KK51:

Kizim suan 3 yasinda bir hafta sonra mahkememiz var cocugu istersen seni öldürürz dediler yinede istedim cocugu halasina anne diyormus alti aydir cocugumu gostermiyorlar bana bundan 7-8 ay evvel doktora gittigimde de boyle diyince tam yıkıldım.

Boşanma davanız nerede?

E madem istemiyorsun neden tekrar hamile kalıp kalmamayı bu kadar kafana taktın, ikinci evliliği
mi düşünüyorsun?
24 yaşima yeni grdim bu genc yasta kordonlarimin baglanmasi benden habersiz olmasi agirima gidiyor haliyle o yuzden boyle bise basindan gecmis olan varmi diye merak ettim tuplerini tekrar actirabilen belki 5 yıl belki 10 yıl sonra bile

24 yaşima yeni grdim bu genc yasta kordonlarimin baglanmasi benden habersiz olmasi agirima gidiyor haliyle o yuzden boyle bise basindan gecmis olan varmi diye merak ettim tuplerini tekrar actirabilen belki 5 yıl belki 10 yıl sonra bile

24 yaşında kordonlarının bağlanması ağrına gidiyor da, 3 yaşındaki çoçuğunun annesiz büyümesi, halasına anne demesi ağrına gitmiyor mu?

Doğmuş ve şu an nefes alan bi yavrun var. Onun için ne yapabilirim diye düşünmüyorsun da acaba tekrar çocuk sahibi olabilecek miyim diye düşünüyorsun!

Çocuk sahibi olursun bir kez daha, tıbben imkanlar geniş. Ama önemli olan çocuk sahibi olmak değil, "anne" olabilmek...

Çocuğumu isteyemem, beni öldürürler deme. Ben de anneyim, çocuğum yanımda değilse nefes alamam zaten...

Back
X