• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kadın bir çocuk

Hennes

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
4
0
16
Diğer
Merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum ve yardımıza ihtiyacım var. Kız karedeşim bir kreşte staj yapıyor. Benim uzaktan tanıdığım bir ailenin çocuğu aynı kreşe verilmiş. Kız kardeşim de bu haftasonu cuma günü çocuğun babasından değil başka bir kadından alındığını bana söyledi. Babası kreşi aramış demişki bundan sonra o bayan da götürüp alıcak miniği. Benim bildiğim kadarıyla bu aile sorunlar yaşıyor ve adam evi terk edip kendine başka bir yer tutmuştu. Haftasonları çocuk onda kalıyordu. Boşandılar mı boşanmadılar mı bilmiyorum ama. Kreşte de kız kardeşim hariç bunları bilen başka birileri yok. Kız kardeşim ben olsam anneye söylerdim diyor, öteki kadın belki kocasının sevgilisi, belki kadının haberi yok diyor. Ben se belki o kadın çocuğun bakıcısı düşünüyorum, belki de bizim haddimiz değil karı koca arasında olan bitene karışmak, sonuçta biz kötü oluruz diyorum ama yine de karasızım. Fikirlerinize ihtiyacım var,siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

Merhaba bayanlar, ben yeni üye oldum ve yardımıza ihtiyacım var. Kız karedeşim bir kreşte staj yapıyor. Benim uzaktan tanıdığım bir ailenin çocuğu aynı kreşe verilmiş. Kız kardeşim de bu haftasonu cuma günü çocuğun babasından değil başka bir kadından alındığını bana söyledi. Babası kreşi aramış demişki bundan sonra o bayan da götürüp alıcak miniği. Benim bildiğim kadarıyla bu aile sorunlar yaşıyor ve adam evi terk edip kendine başka bir yer tutmuştu. Haftasonları çocuk onda kalıyordu. Boşandılar mı boşanmadılar mı bilmiyorum ama. Kreşte de kız kardeşim hariç bunları bilen başka birileri yok. Kız kardeşim ben olsam anneye söylerdim diyor, öteki kadın belki kocasının sevgilisi, belki kadının haberi yok diyor. Ben se belki o kadın çocuğun bakıcısı düşünüyorum, belki de bizim haddimiz değil karı koca arasında olan bitene karışmak, sonuçta biz kötü oluruz diyorum ama yine de karasızım. Fikirlerinize ihtiyacım var,siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

bu konunun uzaktan yakından sizinle hiç bir ilgisi yok ki ...kız kardeşiniz cocuklarla ilgilensin yeter sizde kafanızı gereksiz şeylerle yormayın tam olarak bilmediğiniz kişilerin arasına girmeyin derim ben

bu konunun uzaktan yakından sizinle hiç bir ilgisi yok ki ...kız kardeşiniz cocuklarla ilgilensin yeter sizde kafanızı gereksiz şeylerle yormayın tam olarak bilmediğiniz kişilerin arasına girmeyin derim ben

Teşekür ederim , aynen ben de öyle düşünüyorum. Kız kardeşime sen işine bak dedim, bizim haddimiz değil bence.

Son düzenleme:
gerçekten de zor bi durummuş, ama kız kardeşiniz ufaklığın ağzını arayabilir seni getirip götüren abla kim gibilerinden.. ona göre bi yol düşünülür..

canım sen kendine işmi arıyorsun size nekiii fikir almanıza bile gerek yok

Konuyu tam anlayamadım ama kreşe bilgi verilmiş zaten.
Peki annesi kreşe hiç mi gelip gitmiyor, orasını anlayamadım.

ben şöyle düşündüm, çocuğun annesinin haberi yoksa gelip kız kardeşinizin çalıştığı yere hesap sorabilir.. ama çocuğu kreşe kim yazdırdı velisi kim, babaysa o zaman sorun yok, karışmaması en doğrusu olur..

okadın belki hala, bakıcı, komşu bilemezsiniz, yani hemen diğer kadını adamın sevgilisi olarak düşünmeyin

Küçücük bir çocuktan bahsediyoruz.
Anneyi anlayamadım nerde?
Babası artık başka bir kadının alacağını söylüyor.
Neler oluyor acaba? Karışılmaması gerektiğini anlayamıyorum. Benim de kızım kreşe gidiyor.
Ayrılacağımız anda kızımın kreşten alındığı anda bilgimin olmasını istedim.
Babam bile onu almaya giderken bilgi veriyorum ben.
Ablamın oğlu bir kez aldı servisten. Bize telefon ettiler verelim mi diye ilk kez görüyorlardı çünkü.
Tamam babası bu alacak demiş ama yine de şüphe uyandıran bir durum da oluşmuş. ki kardeşiniz bunu size siz de bize soruyorsunuz.

aileye olan yakınlığınız objektif olmanızı engelleyebilir. fakat eğer arada boşanma olmadıysa 2 tarafında onayı olmalı bence. bu bayan alabilir diye. belki de arada daha farklı şeyler var ve baba okulu kullanıyor olabilir. tabii bunu yapacak olan sınıf öğretmeni, stajer değil.

Kadına laf arasında söyleyebilirsiniz x'in yeni bakıcısı var galiba o alıyormuş artık kreştenfilan diye. Yada kızkardeşiniz arayıp okulun prosedürü gibi bilgilendirme amacıyla aileden farklı birinin almaya başladığını haber verebilir ki zaten haberi yoksa bilmesi lazım kadının sonuçta çocuğu kreşe emanet ediyor ve kime teslim edileceği kreşin sorumluluğunda.

bosandim yada ayrildim yada hala evliyim diyelim
ve bazi nedenlerden dolayi cocugumun babasi
cocugumu okula goturup getiriyorsa
ve baska bir kadin bu gorevi ustlenmisse
bana haber edilmesini isterim
belkide haberim yoktur
kres calisanlari bunu yapabilirlermi bilmiyorum
bence cocugun agzini yoklamak gerekir

kesinlikle sızı ılgılendıren bır mevzu degıl bu .

kardesınızın gorevı ,orada cocuklarla ılgılenmek .

cocukların aılelerıyle degıl !

cocuk kardesınıze emanet anlıyorum ama ,

babada zaten o kadının da cocugu almasını

ızın verdıgının onayını vermıs ,daha neyı karıstıyorsunuz sız!

daha neyı karıstıyorsunuz sız!

Karistirdigim bir sey sok hanimefendi. Cocugun anasi ve babasi arasinda bir dialog olmadigimdan eminim, o adami da taniyorum, bosanmis olsalar bile soylemedigini dusunuyoruz ki anne o, bilmesi gerekiyor bizce. Tamam bize dusmez, ilk bastan soylemistim bu konuda dusuncelerimi. Ama kres minigin annesi ve babasi ayri oldugundan habersiz, bundan da eminiz, yani baba icin cok rahat bir durum ki anne acaba cocugun baska bir kadinin arabasina biniyor,zaman geciriyor, haberi olmasi gerekiyor bizce. Haklisiniz aslinda,bize ne, cocuk bizim akrabamiz bile degil ama annesi gercekten cok iyi bir bayan ve bu adam ondan ayri yasiyorsa ve sadece haftasonlari cocuguyla geciriyorsa, bakiciya pek ihtiyaci olmaz diye dusunduk sadece. Dusuncelerimizi paylastim sizinle ve her yorum icin de tesekur ettim. Sevgi ile kalin.

Back