iki ihtimal var: hapis ya da tımarhane...:(

onu bir daha gördüğünde yaradana sığınıp bir osmanlı tokadı at bak seni ne kadar seviyorum böyle anlatıyorum de.

canım büyük küçük demem lafını esirgeme ne demek çocuguma vurmak yaa kafasını kırarım densizin deli midir nedir..

kadındaki sapkınlığa bakarmısın sabah sabah sinirlerim hopladı. benim oğlumda 6 aylık ve uzun süreden sonra zar zor olan bir bebek olduğundan herkes çok seviyor ve öpüyorlardı kuzumun yüzü kızardı bir gün alerji oldu ve ben herkese öpmeyi yasakladım annemden tutta eşime dahi hatta kendim bile. değil ki biri benim kuzuma bu şekilde davranacak abartmıyorum saçından tuttuğum gibi amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara. dayak öyle atılmaz böyle atılır deyip bir güzel öğretirim sonrada basarım kıçını tekmeyi. isterse cumhurbaşkanı olsun. hatta o bile yetmedi şu an bana türlü işkenceler döndü kafamda o kadına karşı anlatsam korkarsın.

Şoktayım şuan...
Çok şaşırdım nasıl insanlar var böyle...
Benim çocuğuma vurucak bi tanede ben yapıştırırım ona orda neye uğradığını şaşırır wallaaa...
Güzelim sende buna nasıl bişey demezsin...
Sonuçta senin çocuğun...

ne tuhaf insanlar var canım hiç gücencek gocuncak deyip üzülme aldığı anda çek al elinden sana vermiycem çocuğumu de istediklerini desinler biriki konuşurlar arkandan olur biter.
Biz öpmeye kıyamıyoruz bebeklerimizi insanlar nasıl davranıyor.

sende onun çocuguna vur iki tane dicem ama olmuo kafayı yemiş olmalı bölee bi sevme şekli yok kıskanıodur o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…