sorum olacak sıze neden kucuk gelınım diye çekınıyorsunuz? kucuk gelınle buyuk gelın arasında ne fark varki?
ve buyukluk yaşta degıl baştadır.. sızce yaşça buyul olması kendı çocugunuzun savunmasına engel olmaz ki?
elbette bebegını sakınıp seveceksın.. çok çok sakınacaksın bu en buyuk hakkın.. bana dıyorlar çevremde dokuz kurbanla mı buldun ne bu düşkunluk diye.. dokuz kurban a gerek yok kı yavrumu sevmek savunmak için..
sende mı çocuk görulmuş derler bırde.. desinler, ne derse desınler.. bu senın çocugunu daha az korumanı gerektırmez kı?
bız yenı evlenmiştık eşimle haberlere bakıyorduk, bır ögretmen çocugu dövmuş onunla ilgili haber vardı eşim bır anda bana dönup bırı benım çocuguma vursa elini kırarım dedi.. düşün ortada hiç bır şey yokken daha..
boşver kötu olun eltınle.. ne olur kı.. öyle bır eltın olacagına küs olun daha iyi.. eve bile alma.. çocuk durmuyo de gıt yatak odasına çıkma hatta..
gelınce neler oldugunu da yaz unutma ama:)
benim eşim hani tekne kazıntısı derler ya,diğer abilerinden ablalarından küçük..ben de eşimden 6 yaş küçüğüm...dolayısıyla evde en küçük ben oluyorum...
küçük gelin dememden kasıt buydu..