- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
ahh arkadaşım hiç eline verir miyim,kıyı köşe kaçırıyorum dedim ya..ben mutfağa gidiyorum bi bakıyorum almış birinin kucağından..zaten diğerleriyle de çok sık görüşemiyoruz,o yüzden herkes sevmek istiyor,kucaktan kucağa geziyor..
kendi çocuklarını daha bebekken dövermiş..kayınvalidem o çocuklarına öyle davranırken yüreğim sızlardı diyor..annesinden falan öyle görmüş,o da döverek seviyor çocukları..
daha neler yapıyor bilseniz ahh ah..daha 2 aylık mıydı neydi oğlum,kucağına aldı,severken burnunu verdi oğlumun ağzına,o da emme içgüdüsü olduğu için emdi,ne yapıyorsun sen yaaa diye bağırmışım herkes dönüp bize baktı...yaaa deli oluyorum..
oğlum 4 aylıkken diyordu ki,ayçiçeği ver yesin,şunu ver yesin ben verirdim diyor..dedim ki daha onun dişleri bile yok,nasıl yesin,yutar bişey olur Allah korusun..yok,bizimki kırklıyken kısır yedi diyor...
eşim de çok üzülüyor ama kendisinden büyük olduğu için bişey söylemiyor,bi de o hiç rastlamadı..ben şikayet etmişim gibi olmasını istemiyor..
aaah aah...
Rabbim esirgesin inş. ama ya çocuğunun ağzına bişey verse boğazında kalsa bişey olsa Allah'ım korusun ama anlattığın kadarıyla bu kadın manyak ve bunu yapıyor sizden büyük olması saygı vs. önemi var mı..? Ya sen ne yapıyorsun o daha bebek diyemiyor musun inan eşim de olsa bende olsam hiç affettem kaç yaşında kim olursa olsun alırım çocuğumu lafımı da söylerim ister küssün ister defolup gitsin..Benim çocuğumdan hiç kimse daha değerli değil..!!!