sorum olacak sıze neden kucuk gelınım diye çekınıyorsunuz? kucuk gelınle buyuk gelın arasında ne fark varki?
ve buyukluk yaşta degıl baştadır.. sızce yaşça buyul olması kendı çocugunuzun savunmasına engel olmaz ki?
elbette bebegını sakınıp seveceksın.. çok çok sakınacaksın bu en buyuk hakkın.. bana dıyorlar çevremde dokuz kurbanla mı buldun ne bu düşkunluk diye.. dokuz kurban a gerek yok kı yavrumu sevmek savunmak için..
sende mı çocuk görulmuş derler bırde.. desinler, ne derse desınler.. bu senın çocugunu daha az korumanı gerektırmez kı?
bız yenı evlenmiştık eşimle haberlere bakıyorduk, bır ögretmen çocugu dövmuş onunla ilgili haber vardı eşim bır anda bana dönup bırı benım çocuguma vursa elini kırarım dedi.. düşün ortada hiç bır şey yokken daha..
boşver kötu olun eltınle.. ne olur kı.. öyle bır eltın olacagına küs olun daha iyi.. eve bile alma.. çocuk durmuyo de gıt yatak odasına çıkma hatta..
gelınce neler oldugunu da yaz unutma ama:)
canim selam ,
bunda dert edicek hapislik yada timarhanelik olucak bisey yok. sadece seni sessiz goruyolar sanirim. en kucuk elti olabilirsin bu onlarin seni ezecegi anlamina gelmez hele ki cocuguna saka amaclida olsa nasil vurabilir ki ?
bende en kucuk gelinim saygi susmakla olmaz canim hic kimse icin kendini uzme, cevaplarini ver onlar uzulsun. degil eltim kayinbabamin bile boyle tavrini gorsem kizardim ben. cocugum cunku herkesten onemli olur.
Son olarak : Icine atip dert olacagina, disina soyle mert olursun. Sen degil karsindakiler uzulsun
Ben onu saçından tuttuğum gibi kafasından kıvılcım çıkana kadar duvara sürterim o zaman dayağa alışılmaması gerektiğini anlar kuş beyinli !!
ben en küçük gelinim o yüzden çok sesimi çıkaramıyorum,o da bunu kullanıyor..ama daha fazla dayanamıyorum....
başlığı görünce abarttığımı düşünebilirsiniz.ama anlatacaklarımdan sonra tavsiyelerinizi ve tesellilerinizi duymak istiyorum lütfen...
sorun eltim..bebeğimi dövüyor.bebeğim 5,5 aylık.hamileyken doğsun da bi dövelim derdi,şaka yaptığını zannederdim.Ama bebeğim doğduktan sonra biraz biraz gerçek olduğunu anladım,bir de bi akrabamızın bebeğini de ağzına bir kaç defa vurdu o zaman çok korkmuştum..
ne zaman karşılaşsak kucağına alıyor,seviyor biraz,sonra yanaklarını sıkıyor.bir kere yanaklarını ısırırken yakaladım.çok kızdım,eşi de ne oldu dedi,ısırdığını söyleyince o da çok kızdı...
kabus gibi..geçen haftalarda yine bir yere gittik oturmaya..oğlumu kucağına aldu.korkudan titriyorum zaten bişey yapar mı diye, benim oğlum biraz kilolu,yanakları tombiş yani..önce yanaklarını falan sevdi,kafamı çevirdiğim anda,şap şap iki üç tokat sesi duydum,eltimin oğlu var 2-3 yaşında o da çıktı iki de o vurdu..bir bağırmışım kendimi kaybettim resmen,ver çocuğumu dedim aldım kucağıma..oğlum bebeğim dudaklarını büzmüş ağlıyo...
dayanamıyorum hanımlar..o geldiği zaman kıyı köşe kaçırıyorum ondan.o gün bi daha vermedim kucağına zaten..bir de bana diyor ki sen de döv alışsın... bi bebek ya bebek dövülmeye niye alışsın ya aklım hafsalam almıyor..
eltim biraz saf..laf söylesem anlamıyor,anlamıyor,anlamıyor...
ve şuan kafayı yiyicem korkudan..cumartesi eşimin diğer abisi bize gelecek oturmaya..ya onlar da gelirse diye ödüm kopuyor...
ben en küçük gelinim o yüzden çok sesimi çıkaramıyorum,o da bunu kullanıyor..ama daha fazla dayanamıyorum....
En küçük gelinsin diye çocuğun elin kadınından dayak mı yiyecek? Benim çocuğumu tokatlayacak biri, o da ağlayacak ya "oy oy vurdu mu sana, dur ben de ona vurayım" deyip, yaradana sığınıp bir çakarım, bir daha değil vurmak yanına bile yaklaşamaz. Sopalık kadın n'olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?