iki ihtimal var: hapis ya da tımarhane...:(

benim eşim hani tekne kazıntısı derler ya,diğer abilerinden ablalarından küçük..ben de eşimden 6 yaş küçüğüm...dolayısıyla evde en küçük ben oluyorum...
küçük gelin dememden kasıt buydu..

Kesinlikle ama kesinlikle doğru..Sessiz sakin kalınca doğal olarak devam ediyor..

Bebeğin için edepsiz olarak nitelendirseler bile umurunda olmasın..Rabbim o bebeği sana vermiş emanetin senin bunu sakın unutma..O daha masum bir melek..

Ben onu saçından tuttuğum gibi kafasından kıvılcım çıkana kadar duvara sürterim o zaman dayağa alışılmaması gerektiğini anlar kuş beyinli !!

kendı cocugunu dov de.al verme bır daha.kaynanam kızıma (3 aylık olacak) yıne mı kaka yaptın kızım derken sesını yuksellttıgınde bıle soyluyorum anne o kucuk sakayla dıyosun ama o anlamaz dedım.koru cocugunu ıcın gıdıyordur bılıyorum canım.uzulme

canım ya eşin bir şey demiyor mu duruma o destek olursa rahat tavır koyarsın.gelmek istediğinde kabul etme gelirse de rahat ol ikram için felan uğraşma iste onlar yapsın bebekli kadınsın beğenmiyorlarsa gelmesinler verme bebeğini kimseye..

bak canım benim sana süper bir önerim var
sen o insan kılığındaki hayvanı bana yolla ben onu evire çevire bir dövim eğer bana napıyosun sen derse aaaa zamanında seni dövülmeye alıştırmadılarmı ne yazık diyip tekrar tekrar dövim ben gebertirim o hayvanı ya okuyunca asıl ben cinnet geçirdim ve sana daha çok kızdım küçük gelinimde fazla bişey diyemiyorumda nedemek ya sen insan gibi birkaç kez uyarmışsın anlamıyorsa yapıştır bakalım birgün bidaha sana yada bebeğine yaklaşabilecekmi insanların sizin söylediklerinizi uyarılarınızı önemsememelerine izin vermeyin yaa biraz kötü olucaksın walla yoksa çookk ezilirsin
bebeğini okadının eline verme bak çocuğunun öyle hırpalanmasına aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
izin verme sen annesin senden başka kimse koruyamaz o bebeği
ahh okadını elime bir geçirsem anyayı konyayı gösteririm onaa

eşin ne diyor bu duruma
bence eltiniz biraz saf vurmayı sevgi ile karıstırmıs

sen ona anladığı dilden konuşacaksın canım bidaha öyle yaptığında alıcaksın çocuğu kucağından yapışacaksın saçına bir güzel pataklayacaksın ki görsün ruh hastası ayy elim ayağım titredi okurken ben olsam dayak manyağı yapmıştım onu bu ne ya böyle kesinlikle hasta o !

Ben olsam o kadin evimin kapisindan giremezdi. Bir daha yaparsa esinin ve onun esinin yaninda ac konuyu. Tahammul sinirinin zorlandigini, gerekirse gorusmeyecegini soyle. Hic kimse bir anne evladini korumak istiyor diye suclu vs. olamaz. Sen evladini korumak istiyorsun en dogal hakkin. Degil 5,5 aylik 15,5 yasinda olsun, biri benim cocuklarima oyle davranacak, acardim bayramlik agzimi. Gerekirse ayni hareketi yapacaksin suratina okkali patlatio, bak nasil oluyormus diyeceksin piskin piskin.

Hani hırsızı yatak odasında yakalayıp , zarar verince suçsuz kabul ediliyorsun ya acaba eltini yatak odanda dövsen mesela hapse girmeme olasılığı kaçtır :86:

ben en küçük gelinim o yüzden çok sesimi çıkaramıyorum,o da bunu kullanıyor..ama daha fazla dayanamıyorum....

kücük gelin olmak sesinin az cikmasi anlamina gelmez.
akil yasta degil bastadir diye bi atasözümüz var.
okadar cok merakliysa gitsin kendi cocugunu severken tokatlasin.

cumartesi gerçekten tahmin ettiğim gibi onlar da geldiler.erkeklerle bayanlar ayrı oturduk..:) eşime verdim bebeğimi sakın yollama buraya dedim...servis bitene kadar getirmedi baktı sağolsun...:)
sonra hıçkırık tutmuş bana getirdi.emzirdim kucağımda tutuyordum,diğer eltime verdim bir ara,onun kucağından arkamı döndüğümde almış,yine hazırlanıyordu tabi benden kaçar mı dedim ki görmeyim dövdüğünü valla çok fena olur,gözümde değerini düşürme..diğer eltim de çok zararlıymış falan dedi..ne dese beğenirsiniz; dövülmeden çocuk mu sevilirmiş,bi daha sinir oldum...
bu defalık atlattık ama onun olduğu ortamlarda beni yusuf yusuf sarıyor...
hiç bi dediğimi önemsemiyor,sanki kaynana başıma,herşeyi yedir diyor,çikolata yedirdi çocuğuma,deli ettii beni...
bakalım bi sonrakinde neler yaşayacağız..görüşmek istemiyorum yaa..

Allah aşkına sende ona iki tane vursana!
öyle eltiyi elimden bi allahın kulu alamaz ha!
sesini çıkarıcaksın arkadaşım o senin çocuğun. ne demek çıkaramıyorum. çıkarıcaksın,çıkarmak zorundasın. korkmanı gerektiricek bi durum değil bu. bence o korksun senden,yada o korkmalı senden

En küçük gelinsin diye çocuğun elin kadınından dayak mı yiyecek? Benim çocuğumu tokatlayacak biri, o da ağlayacak ya "oy oy vurdu mu sana, dur ben de ona vurayım" deyip, yaradana sığınıp bir çakarım, bir daha değil vurmak yanına bile yaklaşamaz. Sopalık kadın n'olcak?

Canım ya ookurken gülmeden edemedim. Böyle bir kişide bizim ailede var çünkü. Kadın tam bir çocuk hastası. O kadar seviyor o kadar seviyormuşki İçine sokası geliyormuş o yüzden kendini kaybediyormuş severken. Çocuk gördüğü an ısırmadan bırakmaz. Çoçukların kıçlarını pes pembe yapar şaplaklarıyla. Nasıl anlatsam bilmiyorumki seinki biraz daha büyüsün görürsün çimdik atar hemde nasıl. Aman ha sakın derim ben .Öyle tokat falan çoçuğun kulak zarı zarar görür allah korusun.TAbiki böylesine laf geçmez. Ama laf geçmez diyede saç saça baş başa girmeye gerek yok. En iyisi görüşmemek. Bir gün telefon aç .Yenge kusura bakma seni seviyorum seninle ilgili problemimde yok. ama sen varken ben tedirgin oluorum de. Aynı ortamda çocuğun büyüyünceye kadar bulunma mümkün mertebe. Fakat söyle.Neden görüşmek ietemediğini bilsin. Ailelerde de işte çocuğu oldu değerli oldu bir havalara girdi bak sen kimseleri beğenmez oldu diye laflar söylenir hiiiiiiiiiiçççççç aldırma. önce eşinle konuş desteğini al. Sonrada git yengenle konuş. Çocuğun en azından 4 yaşına gelince ye kadar görüşmek istemediini söyle. Bu kadar. Sana tamam bir daha yapmam desede sakın inanma. Bu onlar için hastalık boyutunda çünkü. Ellerinde değil. Sana çaktırmadan çimdikler durur çocuğu. Ne sıkıcan tatlı canını elalemin manyağı için.

Diyorum anlamıyor anlamıyor anlamıyor demişsiniz.
Tek bi çare kalıyor yani bunu yapın demiyorum demem de asla ama benim bebek oğluşuma vuran aynı vurmayı da benden yer valla kusura bakmasın.
O vurdu mu yanağınımı ısırdı ağlattı bebeğimi ben de onun yüzüne öyle bir tokat atarım ki o zaman kendine gelir.
Bu ne saçmalık allah aşkına .El kadar bebeğe vurulur mu.El kadar bebeği geç ben çocuğu bile dövülmesinden yana değilim.

Aynı kafadanız sizle

yusuf yusuf olacak ne var güzel arkadaşım...annen mi ablan mı kaynanan mı??

sizin aile ilişkilerinizi bilemiyorum ama anladığım kadarıyla eşin de hoşnut değil bu durumdan. net tavrını koyup vermeyeceksin bebeğini. "benim bebeğim böyle yetiştiriyorum kendi çocuğuna istediğini yap" diye. Neden korktuğunu anlayamadım ben seni de mi döver??

bu kadar ciddiye alma hayat senin çocuk senin net bir şekilde koy tavrını.

sen o elti denen varlığı evire çevire bi döv de rahat
lasın biraz.sapık mı nee.kocaba söyle valla..canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…