iki ihtimal var: hapis ya da tımarhane...:(

Rabbim esirgesin inş. ama ya çocuğunun ağzına bişey verse boğazında kalsa bişey olsa Allah'ım korusun ama anlattığın kadarıyla bu kadın manyak ve bunu yapıyor sizden büyük olması saygı vs. önemi var mı..? Ya sen ne yapıyorsun o daha bebek diyemiyor musun inan eşim de olsa bende olsam hiç affettem kaç yaşında kim olursa olsun alırım çocuğumu lafımı da söylerim ister küssün ister defolup gitsin..Benim çocuğumdan hiç kimse daha değerli değil..!!!

cumartesi günü gelirlerse bu yorumlardan sonra kapıdan girer girmez saçına yapışıcam galiba...
iyi de olacak..

Canım benim gelsin ama insan gibi dursun..Bişey olursa yine hatta olmasına da müsade etme al karşına abla mı yenge mi ne ise ben böyle yapmandan rahatsız oluyorum diye konuş..Dengesiz kadın bişey felan olur Rabbim esirgesin..

neler yapıyorum bir bilseniz..çok tepki veriyorum,bağırıyorum,o yüzden herkes soruyor ne oldu diye anlatıyorum ama kimsede tık yok..
ben abartıyormuşum gibi davranıyorlar...
bebeğini çok sakınıyorsun diyorlar,ama korkuyorum..ne yapayım..

aaaaaaaaaaa

sen onları bana yolla ben yapacağımı bilirimmmm

Bazı ailelerde çocuklar sokak köpeği yavrusu gibi büyütülüyor.
Döverler söverler aç bırakırlar alışsın derler. öyle bir aileye düşmüş olabilirsin.
Abartmıyorsun arkadaşım 5.5 aylık çocuğa vurmak demek beynini yitirmiş demek.
Benim kuzenim var dayımın kızı eylülde doğdu.elimi yıkayıp yanına gidiyorum ki o zaman bile olur ya mikraop olur vs diye ayaklarından severim elini bile tutmak istemem,elini emiyor çünkü zaman zaman diye..
kıyamıyorum ya gözünün içine bakıyoruz çocuğun o çocuğun ağzına vurulduğu düşünüyorum şimdi.
dayımın eşi anası bile vursa bebeğine ,patlatırım valla suratına

Kesinlikle çok haklısın..Ruh sağlığı yerinde olan biri böyle bişey yapamaz mümkün değil..İnsan kıyamazken öpmeye vurmak da ne demek

Kesinlikle çok haklısın..Ruh sağlığı yerinde olan biri böyle bişey yapamaz mümkün değil..İnsan kıyamazken öpmeye vurmak da ne demek

taçsız prenses,
bize düşmez ki böylesi bize düşse çekeceği vardı manyak eltinin.
Allah dağına göre kar verirmiş,henüz çocuğum yok ona rağmen bu kadar hassasken anne olduğumu düşünemiyorum

hiç abartısız söylüyorum benim de kızım ufak 14 aylık biri onun yanağını sıkarak sevecek değil tokat atacak, yemin ederim ben de iki katını atardım yüzüne. bu kardeşim , eşim annem kim olursa olsun gözüm kapalı yapardım. valla sen iyi sabretmişsin. ben anında çakardım tokadı , kendine gelirdi , daha alamazdı benim çocuğumu, benim olduğum yerede besmele ile gelirdi.

..........................mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Deliyle deli olacaksın demek ki

Laftan anlamıyorsa bir daha öyle yaptığında sen de onun eline yapıştır

Dayağa alışman için yapıyorum dersin gülersin,ama sağlam bir tane geçir bence

O zaten canı yanınca senden korkar

Öyle valla canım..Bende 36. haftamdayım Rabbim nasip eder ise Oğlum olacak inş.

Bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama yani biliyorum ki asla lafımı esirgemem kim olursa olsun..

Öyle valla canım..Bende 36. haftamdayım Rabbim nasip eder ise Oğlum olacak inş.

Bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama yani biliyorum ki asla lafımı esirgemem kim olursa olsun..

Ayyy maşallah çok az kalmış
Sağlıkla gelsin inşallah
Güzel güzel,sevgiyle hastalıklı düşüncelerle tiplerle karşılaşmadan büyütürsünüz inşallah

bebeğinize birinın vurmasına göz yumarsanız çocuk istismarına siz de ortak olursunuz.yapılacak tek şey ihbarda bulunmak.ben olsam kameraya çeker, durumu polise bildirirdim.ben de en küçük gelinim ama kimse bana sırnaşamaz,herkes haddini bilir ..

ben de küçük gelinim, ama oğlum söz konusu olunca değil elti anne baba kim olursa söylerim lafımı. siz annesiniz o bebeğin koruması size verilmiş, karşınızda kim olursa olsun ondan korumalısınız. daha sonra canınız yanacağına bırakın en edepsiz insan (hani laf söylersen bazı aileler öyle hitap eder ya, kaldı ki bu büyüğe saygısızlık filan da değildir) siz olun onların gözünde.
hadi şimdi bir şey olmaz diye düşünelim. ama sen şimdiden tavrını koymazsan çocuğun büyüyünce bu şiddetin boyutu da artacaktır. Allah korusun çocukta ömür boyu çekeceğin (maddi ya da manevi) dertlerle uğraşırsın. o zaman da kimi suçlarsan suçla faydası olmaz, şimdiden koruman gerek.
ne mi yapacaksın. o insan evine gelince gözlerin hep üstünde olacak, onun bebeğine yaklaşmasına izin vermeyeceksin (konuş diyeceğim ama gerçekten bazı insanlar konuşmaktan anlamıyor, hatta ne kadar sert konuşursan konuş)

sorum olacak sıze neden kucuk gelınım diye çekınıyorsunuz? kucuk gelınle buyuk gelın arasında ne fark varki?

ve buyukluk yaşta degıl baştadır.. sızce yaşça buyul olması kendı çocugunuzun savunmasına engel olmaz ki?

elbette bebegını sakınıp seveceksın.. çok çok sakınacaksın bu en buyuk hakkın.. bana dıyorlar çevremde dokuz kurbanla mı buldun ne bu düşkunluk diye.. dokuz kurban a gerek yok kı yavrumu sevmek savunmak için..

sende mı çocuk görulmuş derler bırde.. desinler, ne derse desınler.. bu senın çocugunu daha az korumanı gerektırmez kı?

bız yenı evlenmiştık eşimle haberlere bakıyorduk, bır ögretmen çocugu dövmuş onunla ilgili haber vardı eşim bır anda bana dönup bırı benım çocuguma vursa elini kırarım dedi.. düşün ortada hiç bır şey yokken daha..

boşver kötu olun eltınle.. ne olur kı.. öyle bır eltın olacagına küs olun daha iyi.. eve bile alma.. çocuk durmuyo de gıt yatak odasına çıkma hatta..

gelınce neler oldugunu da yaz unutma ama:)

Aaa ruhsaglıgı bozukmu o eltının canım tamm bızde severız bebek hanı opersın koklarsın sakasına ıkı poposuna hafıf vurursunda ole canı acırcasına vurmak ne demek keısn oldurmusdum onu ben buyuk konusmayım sahsen eltım oyle yapıcak onu eve sokmazdım ne lan ben cocugumu sokakdan bulmaıdm

canim selam ,

bunda dert edicek hapislik yada timarhanelik olucak bisey yok. sadece seni sessiz goruyolar sanirim. en kucuk elti olabilirsin bu onlarin seni ezecegi anlamina gelmez hele ki cocuguna saka amaclida olsa nasil vurabilir ki ?

bende en kucuk gelinim saygi susmakla olmaz canim hic kimse icin kendini uzme, cevaplarini ver onlar uzulsun. degil eltim kayinbabamin bile boyle tavrini gorsem kizardim ben. cocugum cunku herkesten onemli olur.

Son olarak : Icine atip dert olacagina, disina soyle mert olursun. Sen degil karsindakiler uzulsun

Esiniz evladini elinden indirmesin Isterse de Insanlardan korkar oldu ne zamandir !!!deyip gecistirsin.Kadin sizi anlamaz.Bu tipler yaptigini marifet sanir simarir Ayol cocuk bile sevdirmediler ,kiskanclar derler.Cocugunuzu ovakitlerde uyutun,ya da yaninizdan ayirmayi .Gece kabuslarla cigliklarla uykusundan uyaniyor lutfen el hareketi yapmayin deyin.Zaten seni o cikisindan sonra bir daha yappacagini zannetmiyorum.Evladini sen de koruyamazsan kim koruyacak bu simarik kadindan.Bahtsiz yavrucakk.Biraz guclu ol cocuk sana ALLAHIN bir emaneti korumak zorundasin bir fiske bile vurduramazsin gunahsiz bebege ister saka ister ciddi mazeret kabul edilemez bu konuda senin ve esinin gorevi...Vah vah vah gul gibi yavru dengesiz bir kadinin elinde iskence gormesin lutfen biraz daha dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…