hay allahın belası!
5.5 aylık çocuk tokatlanır mı ya.
"ben de sana çakarım tokadı bir daha çocuğuma vurursan" de.
görgüsüz izansız densiz akılsız
sinir oldum ben
ya hu kaç kez söyledim.dedi ki bi seferinde hani bazı anneler vardır ya çocuklarına hiç elletmezler sinir olurum dedi,ben de ben tam öyle annelerdenim dedim..anlamıyo yaa
Tövbe ya Rabbi daha neler, bir daha sakın onu bebeğe yaklaştırmayın. Ne laf derse desin.
başlığı görünce abarttığımı düşünebilirsiniz.ama anlatacaklarımdan sonra tavsiyelerinizi ve tesellilerinizi duymak istiyorum lütfen...
sorun eltim..bebeğimi dövüyor.bebeğim 5,5 aylık.hamileyken doğsun da bi dövelim derdi,şaka yaptığını zannederdim.Ama bebeğim doğduktan sonra biraz biraz gerçek olduğunu anladım,bir de bi akrabamızın bebeğini de ağzına bir kaç defa vurdu o zaman çok korkmuştum..
ne zaman karşılaşsak kucağına alıyor,seviyor biraz,sonra yanaklarını sıkıyor.bir kere yanaklarını ısırırken yakaladım.çok kızdım,eşi de ne oldu dedi,ısırdığını söyleyince o da çok kızdı...
kabus gibi..geçen haftalarda yine bir yere gittik oturmaya..oğlumu kucağına aldu.korkudan titriyorum zaten bişey yapar mı diye, benim oğlum biraz kilolu,yanakları tombiş yani..önce yanaklarını falan sevdi,kafamı çevirdiğim anda,şap şap iki üç tokat sesi duydum,eltimin oğlu var 2-3 yaşında o da çıktı iki de o vurdu..bir bağırmışım kendimi kaybettim resmen,ver çocuğumu dedim aldım kucağıma..oğlum bebeğim dudaklarını büzmüş ağlıyo...
dayanamıyorum hanımlar..o geldiği zaman kıyı köşe kaçırıyorum ondan.o gün bi daha vermedim kucağına zaten..bir de bana diyor ki sen de döv alışsın... bi bebek ya bebek dövülmeye niye alışsın ya aklım hafsalam almıyor..
eltim biraz saf..laf söylesem anlamıyor,anlamıyor,anlamıyor...
ve şuan kafayı yiyicem korkudan..cumartesi eşimin diğer abisi bize gelecek oturmaya..ya onlar da gelirse diye ödüm kopuyor...
ben en küçük gelinim o yüzden çok sesimi çıkaramıyorum,o da bunu kullanıyor..ama daha fazla dayanamıyorum....
ahh arkadaşım..
Sende suratına iki tane patlatsaydın ,şaka yapmıyorum ..
yolarım yolduğum yerde bırakırım böyle pislik insanı.
kucağına bile vermem deli misin sen ?
madem daha önce yaptı ne diye eline veriyorsun ?
Ayy sana da kızdım ben ya
başlığı görünce abarttığımı düşünebilirsiniz.ama anlatacaklarımdan sonra tavsiyelerinizi ve tesellilerinizi duymak istiyorum lütfen...
sorun eltim..bebeğimi dövüyor.bebeğim 5,5 aylık.hamileyken doğsun da bi dövelim derdi,şaka yaptığını zannederdim.Ama bebeğim doğduktan sonra biraz biraz gerçek olduğunu anladım,bir de bi akrabamızın bebeğini de ağzına bir kaç defa vurdu o zaman çok korkmuştum..
ne zaman karşılaşsak kucağına alıyor,seviyor biraz,sonra yanaklarını sıkıyor.bir kere yanaklarını ısırırken yakaladım.çok kızdım,eşi de ne oldu dedi,ısırdığını söyleyince o da çok kızdı...
kabus gibi..geçen haftalarda yine bir yere gittik oturmaya..oğlumu kucağına aldu.korkudan titriyorum zaten bişey yapar mı diye, benim oğlum biraz kilolu,yanakları tombiş yani..önce yanaklarını falan sevdi,kafamı çevirdiğim anda,şap şap iki üç tokat sesi duydum,eltimin oğlu var 2-3 yaşında o da çıktı iki de o vurdu..bir bağırmışım kendimi kaybettim resmen,ver çocuğumu dedim aldım kucağıma..oğlum bebeğim dudaklarını büzmüş ağlıyo...
dayanamıyorum hanımlar..o geldiği zaman kıyı köşe kaçırıyorum ondan.o gün bi daha vermedim kucağına zaten..bir de bana diyor ki sen de döv alışsın... bi bebek ya bebek dövülmeye niye alışsın ya aklım hafsalam almıyor..
eltim biraz saf..laf söylesem anlamıyor,anlamıyor,anlamıyor...
ve şuan kafayı yiyicem korkudan..cumartesi eşimin diğer abisi bize gelecek oturmaya..ya onlar da gelirse diye ödüm kopuyor...
ben en küçük gelinim o yüzden çok sesimi çıkaramıyorum,o da bunu kullanıyor..ama daha fazla dayanamıyorum....
ahh arkadaşım hiç eline verir miyim,kıyı köşe kaçırıyorum dedim ya..ben mutfağa gidiyorum bi bakıyorum almış birinin kucağından..zaten diğerleriyle de çok sık görüşemiyoruz,o yüzden herkes sevmek istiyor,kucaktan kucağa geziyor..
kendi çocuklarını daha bebekken dövermiş..kayınvalidem o çocuklarına öyle davranırken yüreğim sızlardı diyor..annesinden falan öyle görmüş,o da döverek seviyor çocukları..
daha neler yapıyor bilseniz ahh ah..daha 2 aylık mıydı neydi oğlum,kucağına aldı,severken burnunu verdi oğlumun ağzına,o da emme içgüdüsü olduğu için emdi,ne yapıyorsun sen yaaa diye bağırmışım herkes dönüp bize baktı...yaaa deli oluyorum..
oğlum 4 aylıkken diyordu ki,ayçiçeği ver yesin,şunu ver yesin ben verirdim diyor..dedim ki daha onun dişleri bile yok,nasıl yesin,yutar bişey olur Allah korusun..yok,bizimki kırklıyken kısır yedi diyor...
eşim de çok üzülüyor ama kendisinden büyük olduğu için bişey söylemiyor,bi de o hiç rastlamadı..ben şikayet etmişim gibi olmasını istemiyor..
aaah aah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?